Adamas

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 8

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

Adamas

Benskydd har använts i århundraden som skydd i olika sporter och aktiviteter. Ursprungligen tillverkade av material som läder och metall, har de utvecklats med tiden till att omfatta moderna material som plast och skum. Syftet med skenskydd är att skydda skenbenet, ett känsligt område som är benäget att skadas av stötar och kollisioner. Tidigare användes benskydd främst inom sporter som fotboll och hockey, men de har nu blivit vanliga inom en rad andra aktiviteter som kampsport, bergsklättring och byggnadsarbeten. Med spridningen av olika typer av benskydd och de många tillverkarna på marknaden kan det vara överväldigande för konsumenter att välja rätt för deras behov. Det är där ReviewsBird kommer in, och erbjuder kundrecensioner, betyg och kommentarer för att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut om vilken benskydd som är bäst för dig.
Ett sådant företag är Adamas.

Vad är Adamas?

Adamas är ett företag baserat i Växjö som är specialiserat på skyddsutrustning och tillbehör för sport- och friluftsentusiaster. Deras huvudprodukt är benskydd, som är designade för att ge skydd och komfort för bäraren. Benskydden är gjorda av en kombination av polyester och spandex, med en silikonremsa på insidan för att hålla dem på plats under användning. Materialet är vattentåligt och hjälper till att reglera temperaturen samtidigt som de sexkantiga kuddarna fördelar stöten vid kollisioner över ett större område.

Benskydden från Adamas är multifunktionella och kan användas för en mängd olika aktiviteter inklusive fotboll, innebandy, orientering och till och med på byggarbetsplatser. Skyddarnas design syftar till att ge skydd utan att ge avkall på rörlighet eller komfort. Företaget betonar att deras produkt är det enda benskyddet du någonsin kommer att behöva äga. Adamas benskydd är designade med runda hexagonkuddar som aktiveras när du sätter på benskyddet. Detta för att det ska spridas över kalven och skapa en större fördelning av påverkan istället för en specifik punkt. De huvudsakliga materialen som används är polyester, nylon och EVA-skum, som alla är lätta och vattentåliga. Polyestern har även egenskapen att hålla benet varmt när det är kallt och kyler det när det är varmt. Spandexinnehållet ser till att benskyddet är elastiskt och sitter bra på benet medan silikonremsan på insidan av smalbensskyddet hjälper till att hålla det på plats under användning. Skummet som används i skyddsdynorna fördelas över hela vaden utan att kompromissa med rörlighet eller känsla. Adamas benskydd är multifunktionella och kan användas för olika fysiska aktiviteter som fotboll, innebandy, orientering, bergsklättring eller till och med på en byggarbetsplats. De är också designade för att vara bekväma och inte påverka skyddet på grund av materialet som används.

Är webbplatsen säker?

Adamas säger sig prioritera kvalitet och funktionalitet i alla sina produkter, och webbplatsen erbjuder detaljerad information om material och konstruktion av benskydden. Betalningsprocessen på hemsidan sköts genom ett säkert system med betalningsmöjligheter som Klarna, kreditkort och liknande. Dessutom erbjuder företaget 14 dagars ångerrätt för kunder som inte är nöjda med sina köp.

Vi behöver din feedback!

Har du använt benskydden från Adamas tidigare? Blev du nöjd med produkten? Har du kontaktat deras kundtjänst? Om så är fallet vill vi på ReviewsBird gärna höra om din upplevelse. Oavsett om du hade en positiv eller negativ upplevelse är din feedback värdefull för att hjälpa oss att tillhandahålla korrekt och användbar information till samhället så att människor kan känna sig säkra på sina val. Om du har använt dessa produkter, vänligen överväg att lämna en recension eller kommentera din upplevelse för att informera andra potentiella kunder. Ditt bidrag är mycket uppskattat.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

M
Manuela 2 år sedan
8.5
Jag har precis köpt benskydden från Adamas och jag är mer än nöjd med mitt val! Dessa benskydd är inte bara extremt sköna att bära, utan de ser också snygga ut samtidigt som de ger bra skydd...

Alla recensioner ( 1 )

Adamas - Bästa Skydden För Alla Åldrar!

Jag har precis köpt benskydden från Adamas och jag är mer än nöjd med mitt val! Dessa benskydd är inte bara extremt sköna att bära, utan de ser också snygga ut samtidigt som de ger bra skydd. Jag använder dem för fotboll och jag kan känna skillnaden i hur mycket säkrare mina ben nu är. Det mest imponerande med dessa benskydd är hur väl de passar på olika storlekar, eftersom det finns storlekar för barn, juniorer och seniorer. Detta betyder att hela familjen kan använda samma produkt och få den ultimata bekvämligheten och skyddet. Priset var också överkomligt för en så högkvalitativ produkt – det här var verkligen ett klockrent köp!

M
Manuela 2 år sedan
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
8
Total
8.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!