Adamas Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Adamas

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Manuela
Jag har precis köpt benskydden från Adamas och jag är mer än nöjd med mitt val! Dessa benskydd är inte bara extremt sköna att bära, utan de ser också snygga ut samtidigt som de ger bra skydd. Jag a...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Adamas - Bästa Skydden För Alla Åldrar!

  Jag har precis köpt benskydden från Adamas och jag är mer än nöjd med mitt val! Dessa benskydd är inte bara extremt sköna att bära, utan de ser också snygga ut samtidigt som de ger bra skydd. Jag använder dem för fotboll och jag kan känna skillnaden i hur mycket säkrare mina ben nu är. Det mest imponerande med dessa benskydd är hur väl de passar på olika storlekar, eftersom det finns storlekar för barn, juniorer och seniorer. Detta betyder att hela familjen kan använda samma produkt och få den ultimata bekvämligheten och skyddet. Priset var också överkomligt för en så högkvalitativ produkt – det här var verkligen ett klockrent köp!


Andra personer tittade också på