CDON

Alla recensioner

CDON

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo iPhonebutiken
iPhonebutiken

En av de mest använda, sålda och köpta mobilerna på marknaden är ändå iPhone. De har redan under många ...

Logo Dustin Home
Dustin Home

Om du är ute efter en ny mobil, en iPad till dotterns födelsedag eller varför inte ett nytt redskap till köket kan du sluta let...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Teknikhouse
Teknikhouse

Många har under dagens gång mobilen klistrad i handen, men det är faktiskt inte så konstigt eftersom man idag kan göra ...

CDON

Om du är ute efter böcker, hemelektronik eller leksaker tror du kanske att du är tvungen att besöka tre olika butiker, men så är inte fallet. Många nätbutiker har idag valt att ha ett brett utbud som består av produkter inom många olika kategorier. Hos CDON kan du hitta en massa olika produkter, glöm inte att kolla in deras sortiment. 

Mer om CDON
CDON är ett svenskt företag som har figurerat på markanden sedan 1999. Först då företaget lanserades sålde de endast medieprodukter men under årens gång har sortimentet blivit mycket större vilket även har lett till att kundantalet har ökat mycket. Idag är CDON Nordens största marknadsplats som ständigt har ett växande sortiment. Försäljningen hos CDON sker primärt via externa handlare på CDON Marketplace och under 2020 hade företaget omkring 1 500 externa handlare anslutna till den nordiska marknadsplatsen. På företaget arbetar det idag cirka 150 personer på huvudkontoret som ligger i Malmö, Sverige. CDON strävar alltid efter att erbjuda sina kunder den bästa möjliga servicen och de vill att kunderna ska känna sig både trygga och säkra då de handlar hos dem. För att vara kund hos CDON ska man vara 18 år eller äldre, annars måste en vuxen person registrera sig som kund för att kunna handla. 

Det som CDON erbjuder
Inne på den lättnavigerade hemsidan har alla produkter redan blivit indelade i kategorier, detta är för att kunderna ska kunna få en så smidig shoppingupplevelse som möjligt. Eftersom CDON driver sin verksamhet i flera olika länder kan kunden själv välja var hen befinner sig sajt i vilken valuta hen vill se priserna. CDON erbjuder flera olika betalningssätt men vilka sätt som finns tillgängliga kan variera beroende på ditt köp, men i de allra flesta fallen kan du välja mellan att betala med kort, PayPal, via internetbanken, på delbetalning eller på faktura. När det gäller leveransen samarbetar CDON med flera olika fraktbolag och detta betyder att bolagen kan variera beroende på vad du väljer att köpa. I de allra flesta fall kan du som kund räkna med en leveranskostnad på mellan 29-49 kronor. Om du väljer att gå med och bli medlem i CDON+ kommer du att inte behöva betala någon fraktavgift om du väljer att handla för mer än 100 kr. Det skulle vara för bra för att vara sant om man alltid blev nöjd och därför går det att göra en retur inom 14 dagar från och med att beställningen mottagits. 

Omdömen och åsikter om CDON
Du har kanske redan handlat hos CDON och om du har det, varför då inte dela med dig av tankar och åsikter? Du ska inte tveka med att skriva en recension som du lämnar här inne på ReviewsBird. Det är helt gratis att både läsa och skriva recensioner hos oss, och inte bara om CDON utan om många olika nätbutiker och tjänster. Recensioner är både bra för företaget i fråga men även för alla eventuellt framtida kunder.