ShytoBuy

Alla recensioner

ShytoBuy

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

ShytoBuy

Som människa ska man aldrig behöva skämmas, men trots det har vi människor en tendens att skämmas om vi till exempel ska köpa produkter för ett visst problem. I dess fall kan det vara skönare att beställa dem online så behöver man inte reflektera så mycket. ShytoBuy säljer produkter som du kanske tycker är för pinsamt att köpa i fysiska butiker. 

Glöm inte att här på https://ReviewsBird.se/ReviewsBird kan du läsa recensioner helt kostnadsfritt.

Mer information om ShytoBuy
Under 2005 grundades och lanserades ShytoBuy och har under årens gång kunnat hjälpa mer än 100 000 personer med sin hälsa och sitt välmående. Eftersom ShytoBuy säljer produkter inom hälsa vill de givetvis att alla kunder ska känna sig trygga och därför har de skapat ett starkt samarbete med leverantörerna för att både styrka säkerheten och bekvämligheterna för kunderna. Alla ingredienser som används i produkterna har genomgått en stor säkerhetskoll och de är väl lämpade för sitt ändamål. En stor del av sortimentet hos ShytoBuy består av naturliga produkter och kosttillskott och en vanlig fråga är då, fungerar de verkligen? Alla är vi olika individer vilket betyder att produkter kommer att reagera olika, man får helt enkelt prova sig fram. 

ShytoBuy vill alltid bjuda sina kunder den bästa möjliga kundtjänst, vilket försäkrar att kundens paket hålls både säkert och diskret. Hos ShytoBuy finns det produkter från välkända varumärken samt mindre kända märken. 

Det som ShytoBuy erbjuder
Inne på den lättnavigerad ShytoBuy hemsidan finns alla produkter smidigt indelade i kategorier på ändamål, om du redan vet vad du letar efter kan du genast använda dig av sökfunktionen. Hemsidan fungerar som vilken sajt som helst där du lägger valfria produkter i den virtuella kundkorgen och sedan genomför beställningen genom att fylla i information om betalning och leverans. Väljer du att handla för 699 kr eller mer behöver du inte betala något extra för frakten, annars läggs det till en avgift som varierar beroende på beställningens slutsumma. ShytoBuy levererar inom och utanför Sverige men kunder inom Sverige kan räkna med en leveranstid på upp till fem arbetsdagar. Fått hem en produkt men känner dig missnöjd? Oroa dig inte, om du låtit produkten ligga försluten i sin originalförpackning kan du ännu inom 30 dagar skicka tillbaka den. Om det finns frågor går det att kontakta ShytoBuy via telefon, mejl eller chatt. 

Klagomål eller åsikter om ShytoBuy
Om du redan varit kund hos ShytoBuy skulle vi på ReviewsBird bli glada om du tog dig tiden och lämnade en recension här inne på våran sajt. Med en egen recension har du möjligheten att använda dina egna ord då du beskriver dina erfarenheter av företaget, oberoende om det är negativa eller positiva. Ärlighet är det som varar längs och därför vill samla recensioner.