Shopping4net Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Shopping4net

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Moises Koss
Jag har precis provat Shopping4net.se och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det var enkelt att navigera på webbplatsen och hitta vad jag sökte efter. Sortimentet av produkte...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt service och snabb leverans via Shopping4net Titel: En bra shoppingupplevelse med Shopping4net

  Jag har precis provat Shopping4net.se och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det var enkelt att navigera på webbplatsen och hitta vad jag sökte efter. Sortimentet av produkter är stort och det finns något för alla, både inom skönhet, hälsokost, heminredning, kontaktlinser och leksaker. En av de största fördelarna med Shopping4net.se är att du kan handla allt du behöver på samma plats. Detta sparar tid eftersom du inte behöver besöka flera olika butiker eller webbplatser för att köpa allt som du behöver. Beställningsprocessen var väldigt smidig, snabb och effektiv. Leveransen var också överraskande snabb - mina produkter anlände dagen efter min beställning! Jag uppskattade också de detaljerade produktbeskrivningarna som hjälpte mig att välja rätt produkt för mig själv. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Shopping4net.se till alla som vill ha en trevlig shoppingupplevelse från bekvämligheten i ditt eget hem!


Andra personer tittade också på