Luxplus Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Luxplus

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Frederick McGlynn
Jag har precis blivit medlem i Luxplus och jag måste säga att min upplevelse har varit fantastisk hittills. Som en person som alltid vill spara pengar samtidigt som jag köper de produkter jag behöv...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Luxplus - Din shoppingklubb för stora besparingar

  Jag har precis blivit medlem i Luxplus och jag måste säga att min upplevelse har varit fantastisk hittills. Som en person som alltid vill spara pengar samtidigt som jag köper de produkter jag behöver, så är detta den perfekta plattformen för mig. Att kunna få upp till 80% rabatt på flera olika varumärken för både parfymer och skönhetsvård, det är helt otroligt! Tjänsten fungerar mycket enkelt - du registrerar dig som medlem och betalar sedan en avgift varje månad. Men oroa dig inte, eftersom din första månad faktiskt blir gratis! Efter det kan du handla till förmånliga priser på deras webbplats. Ett annat positivt inslag med Luxplus är deras kundsupport. Jag hade några frågor om min prenumeration och fick snabb hjälp via e-post. Personalen var vänlig, tålmodig och tydlig när de besvarade mina frågor. Det enda jag skulle vilja se mer av från Luxplus är ett större utbud av produkter inom andra kategorier än just parfymer och skönhetsvård. Överlag anser jag att Luxplus.se lever upp till sitt löfte om stora rabatter på välkända märken och det är definitivt en tjänst som rekommenderas!


Andra personer tittade också på