Luxplus

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 6

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

Luxplus

Köper du hygienprodukter eller är du en av oss som följt med på den stora vågen inom hudvård och hårvård? Att kunna ha en överblick över vilka hemsidor som erbjuder denna typ av produkter samt kunna se recensioner om dessa kan hjälpa dig som konsument att göra ett informerat beslut. Här hos ReviewsBird samlar vi recensioner om olika företag såsom Luxplus och många andra.

Vad är Luxplus?

Luxplus startades året 2013 av Peter Sønderby-Wagner och Martin Ersted Schultz i Danmark och expanderade till Sverige 2015. Företaget är en hemsida som säljer kosmetik baserat på exclusiva medlemspriser för medlemmar. Luxplus konceptet är baserat på att du betalar för en medlemsavgift på 89 kronor i månaden och därefter har tillgång till vad som beskrivs som exclusiva priser för kostmetik, hud- och hårvård. Rabatten kan ligga på upp till 80% rabatt på normala priset i andra butiker. Du kan starta ditt medlemskap genom att köpa din första produkt genom Luxplus med företagets medlems-rabatt och din medlemskap startar direkt efter ditt inköp och du får 30-dagars gratis medlemskap, därefter debiteras du 89 kronor per månad. Medlemmar kan säga upp sina medlemskap när som helst, utan orsak. Denna onlinebutik finns i dagens läge tillgänglig i Sverige, Finland, Norge, Danmark, UK och Nederländerna.

Vad kan jag köpa ifrån Luxplus?

Detta företag har ett stort urval av olika produkter. Luxplus erbjuder ett stort sortiment inom hudvård, smink, hygienartiklar och mycket mer. Luxplus har delat in alla deras produkter i olika kategorier, dessa kategorier reflekterar sortimentet av verksamheten. Dessa kategorier inkluderar: Nya produkter, smink, hudvård, parfym, hår, män, hälsa & välbefinnande, vardag, mamma & barn, outlet, märken. Totalt sett erbjuder Luxplus över 600 olika märken på sin hemsida.

Hur beställer eller köper jag från Luxplus?

Luxplus erbjuder en leveranstid på 1 till 3 dagar, undantag för större beställningar som kan ta ett par extra dagar utöver detta. För att köpa en produkt från Luxplus kan du besöka deras hemsida och skrolla genom deras sortiment av produkter och utföra din order genom hemsidan. Gällande betalning av produkter erbjuder luxplus betalning genom Visa, Mastercard, Dankort, PayPal, Trustly eller Klarna. Gällande betalning av medlemskap så kan detta betalas genom betal-, kreditkort, PayPal, Trustly eller Klarna. Du kan själv bestämma vilken typ av leveransmetod du önskar, alternativen som erbjuds är Postnord, Bring eller DHL. Fraktkostnader är gratis om du är medlem men utan medlemskap debiteras en avgift på 69 kronor. Som medlem har du också 90 dagars returrätt på dina produkter och du har möjligheter att tjäna bonuscash som fungerar som ett typ av poängsystem som du kan använda för ytterligare rabbat på dina framtida eventuella köp.

Recensioner om Luxplus?

Har du beställt från Luxplus tidigare eller har du gått i tankarna kring att beställa från Luxplus. Här på ReviewsBird samlar vi recensioner om olika verksamheter, märken eller appar. Detta kan hjälpa individer att göra informerade beslut när man utför ett köp online, genom att kunna höra andras erfarenheter. Har du erfarnhet av Luxplus så vill vi mer än gärna höra ditt omdöme.

Information

Genvägen 1
23162 Trelleborg
Genvägen 1
Sverige
kundtjanst@luxplus.se

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

P
Prof. Frederick McGlynn 1 år sedan
8.5
Jag har precis blivit medlem i Luxplus och jag måste säga att min upplevelse har varit fantastisk hittills. Som en person som alltid vill spara pengar samtidigt som jag köper de produkter ja...

Alla recensioner ( 1 )

Luxplus - Din shoppingklubb för stora besparingar

Jag har precis blivit medlem i Luxplus och jag måste säga att min upplevelse har varit fantastisk hittills. Som en person som alltid vill spara pengar samtidigt som jag köper de produkter jag behöver, så är detta den perfekta plattformen för mig. Att kunna få upp till 80% rabatt på flera olika varumärken för både parfymer och skönhetsvård, det är helt otroligt! Tjänsten fungerar mycket enkelt - du registrerar dig som medlem och betalar sedan en avgift varje månad. Men oroa dig inte, eftersom din första månad faktiskt blir gratis! Efter det kan du handla till förmånliga priser på deras webbplats. Ett annat positivt inslag med Luxplus är deras kundsupport. Jag hade några frågor om min prenumeration och fick snabb hjälp via e-post. Personalen var vänlig, tålmodig och tydlig när de besvarade mina frågor. Det enda jag skulle vilja se mer av från Luxplus är ett större utbud av produkter inom andra kategorier än just parfymer och skönhetsvård. Överlag anser jag att Luxplus.se lever upp till sitt löfte om stora rabatter på välkända märken och det är definitivt en tjänst som rekommenderas!

P
Prof. Frederick McGlynn 1 år sedan
8
Beställning
10
Kundservice
10
Pris
6
Leverans
8.5
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!