Mshop

Alla recensioner

Mshop

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Mshop

Sexleksaker samt sexiga underkläder och produkter för förspel är kanske inte något man vill gå in i en fysisk butik och köpa, även fast det är fullt möjligt och normalt. Om du känner att du vill krydda till det i sovrummet, antingen själv eller tillsammans med din partner ska du inte glömma att kolla in utbudet som Mshop erbjuder. 

Det du heller inte ska glömma är att du gratis kan läsa recensioner här på ReviewsBird, om Mshop men även andra nätbutiker

Information om företaget Mshop
Med mer än 35 års erfarenhet har Mshop kommit att bli den ledande återförsäljaren av sexleksaker i Norden. De har sedan starten erbjudit sina kunder ett stilrent och unikt sortiment som både finns tillgängligt online samt i deras två fysiska butiker. Sedan starten har företaget kunnat hjälpa mer än 1,5 miljoner kunder till ett bättre sexliv. Förutom att de säljer produkter av bra kvalitet har de även en kundtjänst som är erfaren vilket betyder att de både kan stå till tjänst för proffs samt nybörjare. 

Sexleksaker har en tendens att ibland vara dyra, så om du vill känna dig uppdaterad med kampanjer och erbjudanden ska du inte glömma att prenumerera på Mshop’s gratis nyhetsbrev. 

Vad erbjuds hos företaget Mshop?
Sexleksaker, apotek, underkläder och förspel är några av de produktkategorierna som finns inne på företagets hemsida, samt att det finns en sökfunktion som söker bland alla produkter i det stora sortiment. Lägg valfria produkter i kundkorgen och genomför beställningen genom att betala med ett av de sju olika betalningssätt som Mshop har ett erbjuda. De har valt att ha så många betalsätt så att du som kund ska känna dig så säker som möjligt. Du vill kanske inte att ditt postombud vet exakt vad du har shoppat för spännande produkter? Du behöver inte oroa dig eftersom Mshop alltid paketerar alla paket väldigt diskret. Det är 30 dagars returrätt som gäller på produkterna men för att returen ska bli godkänd ska produkten vara oanvänd, samt att förpackningen ej får vara bruten eller skadad. Att returnera underkläder går inte på grund av hygieniska skäl. Inne på företagets hemsidan finns redan en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade, om du känner att något ännu efter det är oklart kan du kontakta dem antingen via e-post eller på telefon, eller varför inte besöka en av deras butiker och ställa din fråga. 

Åsikter, tankar och omdömen om Mshop
Du har kanske köpt en rolig produkt från detta företaget. Du behöver inte i din recension berätta vad du beställde men du kan berätta om produkten är värd sitt pris, om du tycker att du fick hem det du betalade för och om du tycker att alla borde handla hos Mshop eller inte. Vi på ReviewsBird vill att du och alla där ute ska få fina erfarenheter av företag så glöm inte att dela med dig.