Mshop Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Mshop

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Margaret O'Hara
Jag besökte nyligen Mshop för att köpa sexleksaker och jag var mycket imponerad av deras sortiment. De hade ett brett utbud av produkter, allt från de grundläggande till de mest avancerade och tekn...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Mshop Recension: En komplett sexleksaksbutik

  Jag besökte nyligen Mshop för att köpa sexleksaker och jag var mycket imponerad av deras sortiment. De hade ett brett utbud av produkter, allt från de grundläggande till de mest avancerade och tekniska. Det fanns något för alla smaker och preferenser. Tjänsten jag fick på Mshop var också exceptionell. Personalen var kunnig, trevlig och hjälpsam när det kom till att svara på frågor eller ge rekommendationer om vilka produkter som passar bäst. Jag uppskattade verkligen den diskreta leveransen eftersom det gjorde mig mer bekväm med min beställning. Sammanfattningsvis har jag haft en mycket positiv upplevelse shopping hos Mshop och skulle definitivt rekommendera dem till andra som söker efter sexuella hjälpmedel eller kläder. Tack så mycket!


Andra personer tittade också på