Kuben.se Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kuben.se

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Sammy McCullough
Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse hos Kuben.se när jag köpte spaprodukter. Deras webbplats var mycket användarvänlig och gjorde det lätt att hitta produkterna jag behövde. Det imponerade m...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk service och kvalitetsprodukter från Kuben.se

  Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse hos Kuben.se när jag köpte spaprodukter. Deras webbplats var mycket användarvänlig och gjorde det lätt att hitta produkterna jag behövde. Det imponerade mig verkligen att de erbjöd tvättbara eller rengörningsfria Spafilter samt välbyggda Spalock med 2 års garanti, vilket visar deras höga kvalitetsprodukter. De tillhandahåller också hemleverans vilket är mycket bekvämt för kunder som jag. Kundtjänstpersonalen var mycket vänliga och hjälpsamma när jag hade några frågor om min beställning. De svarade snabbt på mina e-postmeddelanden och löste problemet utan dröjsmål. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Kuben.se till alla som letar efter högkvalitativa spaprodukter. Jag kommer definitivt att handla här igen i framtiden!


Andra personer tittade också på