BGA

Alla recensioner

BGA

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Home-Tex
Home-Tex

Hemtextiler finns i nästan alla rum i hemmet, men vart ska men egentligen vända sig om man är ute efter nya handdukar eller lakan? S...

Logo Homeroom
Homeroom

För att få en hemtrevlig känsla hemma finns det många faktorer att tänka på men möbler och belysning &au...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Inredningsvaruhuset
Inredningsvaruhuset

Alla ska vi kunna trivas i våra hemma. Man ska känna sig både trygg och säker hemma man man vill även känna sig bek...

BGA

Inredningen vi väljer att ha i vårat hem är väldigt viktig, förutsatt att man väljer den som man själv gillar och inte för att man sett en influenser ha samma soffa. Med våran inredning har vi möjligheten att uttrycka våra känslor och våran personlighet samt att om man har inredning man tycker om kommer det vara mycket roligare att faktiskt vara hemma. Om du vill ha en ny spegel, varför inte lite nya ramar eller kanske ett nytt påslakan ska du kolla in sortimentet hos BGA. 

Info om företaget BGA
BGA är ett svenskt familjeföretag som kommer från Gävle i Sverige. BGA har funnist på marknaden sedan 1993 och de är verksamma online samt har 10 fysiska butiker i Sverige och Norge. I företagets sortiment finns det 20 000 produkter och sedan starten har de kunnat stå till tjänst för mer än 200 000 kunder. BGA levererar sina produkter inom Sverige, Danmark, Finland och Norge men då via andra hemsidor som finns i de angivna länderna. 

De som grundade företaget valde att göra det eftersom de vill att alla där ute ska kunna sätta en personlig prägel på sina hem tack vare den perfekta heminredningen. Av den anledningen har BGA valt att ha ett sortiment som består av produkter som kan hjälpa till att skapa ett stilrent hem som samtidigt ska vara funktionellt. Produkterna och de varumärken som finns i sortimentet har noga blivit utvalda med omsorg, men även utgående från kundens egna behov. 

Vad erbjuder BGA sina kunder?
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida och även en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att på ett smidigare sätt hitta de önskade produkterna. Om kunderna beställer för åtminstone 699 kr så behöver de inte betala någon fraktkostnad. Om beställningen dock understiger den summan läggs det till en kostnad på beställningen på 49 kr. Den vanliga leveranstiden då kunden gjort sin beställning är mellan 2 till 5 arbetsdagar och och efter att paketet kommit kan kunden hämta ut sitt paket från närmaste ombud. Kunden kan även välja att få sitt paket levererat hem till dörren men då gäller andra leveranskostnader. Hos BGA går det att lämna tillbaka en produkt efter att man mottagit de ännu inom 90 dagar. Efter att företaget tagit emot den returnerade produkten och godkänt den kommer kunden att få sina pengar tillbaka inom 14 dagar. För den som har några funderingar driver BGA en kundtjänst som kan nås via telefon eller på e-post, glöm inte att du först kan läsa svaren till de oftast ställda frågorna direkt inne på sajten. 

Vad tycker kunderna om BGA?
Har du någon erfarenhet av BGA? Om du har det, kan inte du då skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om priset kändes rätt eller inte, om du kommer handla hos dem igen och annat som du kanske vill tillägga. Det är alltid gratis att dela med sig hos oss på ReviewsBird