BGA Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

BGA

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
Orpha Gibson
Jag köpte nyligen några ramade posters från BGA.SE och jag är mycket imponerad av deras service. De skandinaviska designerna på deras hemsida fångade min uppmärksamhet, så jag bestämde mig för att ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Betygsättning: 5/5

  Jag köpte nyligen några ramade posters från BGA.SE och jag är mycket imponerad av deras service. De skandinaviska designerna på deras hemsida fångade min uppmärksamhet, så jag bestämde mig för att se hur produkterna var i verkligheten. Tjänsten var fantastisk redan från början. Frakten var snabb och artiklarna kom väl skyddade. Jag blev positivt överraskad av den höga kvaliteten på både posters och ramar. Konstruktionen kändes robust vilket gjorde det lätt att hänga upp dem på väggen utan bekymmer. Ett annat styrkeområde med detta företag är dess returpolicy. Med ett 90-dagars öppet köp har du gott om tid att avgöra om produkterna passar dina behov eller inte. Allt som allt hade jag en utmärkt erfarenhet med BGA.SE och skulle definitivt rekommendera det till alla som letar efter stilfull inredning i Skandinavisk design!


Andra personer tittade också på