Kontorsgiganten

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 10

Total

10
100% skulle handla här igen

Kontorsgiganten

Kontorsgiganten: Sveriges Bästa Kontorsvaruhandel

Kontorsgiganten är Sveriges främsta kontorsvaruhandel på nätet och erbjuder ett omfattande sortiment av kontorsmaterial och kontorsvaror till både företag och privatpersoner. Med sitt breda utbud, fantastiska priser och snabba leveranser har Kontorsgiganten blivit en favorit bland kunder runt om i landet.

Snabb Tillgång till Oändligt Utbud

Med över 50 000 artiklar i lager och ytterligare ett brett beställningssortiment kan Kontorsgiganten möta alla behov när det gäller kontorsmaterial, kontorsmaskiner, städmaterial och mycket mer. Oavsett om du behöver fika och kaffe, torkpapper, kontorsmöbler, eller IT-tillbehör, kommer du definitivt att hitta det du letar efter hos Kontorsgiganten.

Kontorsmaterial för Alla

Oavsett om du driver ett företag, är ansvarig för inköp på en skola eller behöver städmaterial till din verksamhet, har Kontorsgiganten ett brett sortiment för alla dina behov. Från kontorsmaterial till skolmateriel och städmaterial för professionella städtjänster, är Kontorsgiganten din bästa partner.

"För att vara framgångsrik måste man ha obegränsad passion för sitt arbete." - Oprah Winfrey

Miljömedvetet Och Effektivt

Kontorsgiganten är stolt över sitt breda utbud av miljömärkta produkter och arbetar kontinuerligt med att utöka dessa alternativ. Företaget strävar alltid efter att minimera sin påverkan på miljön. Genom att erbjuda miljöcertifierade produkter och effektivisera sina transporter, visar Kontorsgiganten att de tar sitt miljöansvar på allvar.

Utmärkt Kundservice och Nöjda Kunder

Kontorsgigantens snabba och effektiva leveranser, kombinerat med deras personliga och vänliga kundservice, har gjort dem till ett populärt val för många kunder. Med över 500 000 nöjda kunder, inklusive företag, skolor och privatpersoner, har Kontorsgiganten etablerat sig som det moderna valet inom kontorsvaruhandeln.

Recensera Kontorsgiganten

Har du handlat hos Kontorsgiganten? Vi vill gärna höra din åsikt! Lämna en recension nedan och dela med dig av din upplevelse med Kontorsgiganten. Dina tankar är värdefulla för oss och hjälper oss att fortsätta erbjuda den bästa möjliga service till våra kunder. Tack för att du har valt Kontorsgiganten!

Information

Malmskillnadsgatan 32
111 51 Stockholm
Malmskillnadsgatan 32
Sverige
kundservice@kontorsgiganten.se
020-100009

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Alla recensioner ( 0 )

Inga recensioner än

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!