mResell

Alla recensioner

mResell

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

mResell

Vi behöver inte sticka under stolen med det faktum att nya mobiler har en tendens att vara ganska dyra, i synnerhet om man är ute efter de senaste på marknaden som har alla de nya funktioner. Är det värt att köpa en helt ny mobil eller inte? Den tankeställaren får man fråga sig själv, men många där ute har mobiler som ligger och samlar damm i en låda under sängen, varför inte sälja den till ett företag och få pengar för den? mResell är ett företag som köper in mobiler.

Att köpa begagnade saker kan ibland vara dåligt och av den orsaken kan du gratis läsa recensioner här på ReviewsBird innan. 

Mer om mResell
mResell är ett företag som köper in begagnade Apple produkter som de sedan säljer vidare. Företaget har redan funnits under några års tid och sedan de lanserades på marknaden har de redan haft tusentals kunder, som både köpt och sålt mobiler till dem. Fördelen med att köpa en begagnad mobil är att de är mycket billigare än att köpa en ny samt att det är mycket bättre för miljön då en produkt används i så många år som den faktiskt klarar av. De som arbetar på företaget är själva Apple proffs och innan de lägger ut en produkt till försäljning granskas den noga samt renoveras om så behövs. mResell driver sin verksamhet i flera länder runt om i världen och har under de senaste åren kommit att bli stora. 

Det som mResell erbjuder
På alla produkter som finns i sortimentet ingår det 12 månaders garanti. Varje enskild artikel har gått igenom ett rankningssystem mellan 1 till 5 beroende på vilket skick de är i. Rankningen varierar beroende på hur gammal produkten är, i vilket skick batteriet är i och ifall den har några små sprickor eller liknande. Detta betyder givetvis att priserna på produkterna variera och en produkt i bättre skick är såklart dyrare. 

Har du en Apple produkt hemma som du känner att du vill sälja kan du börja med att vara i kontakt med mResell för att sedan få en gratis offert. Du kan beskriva din produkt och skicka bilder till dem och sedan återkommer mResell med hur mycket du kommer få för den. Om du är nöjd med erbjudandet skickar du iväg produkten till dem och efter det ser mResell till att den är rensad till 100%. Efter att mResell tagit emot din produkt får du betalt inom 4-5 arbetsdagar. Finns det några frågor angående köp eller sälj kan kundtjänsten nås via telefon eller mejl. 

Åsikter eller klagomål om mResell
Om du antingen köpt eller sålt en mobil till mResell skulle vi här bli glada om du endast tog dig några få minuter och skrev en recension som du lämnade här. Du kan skriva en valfritt formulerad recension där du berättar vad du tycke om företaget och deras produkter. Du kommer vara till stor hjälp med din recension så kom ihåg att vara ärlig.