Vidaxl.se Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Vidaxl.se

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Keeling
Jag köpte nyligen ett antal produkter från VidaXL.se och min kundupplevelse var fantastisk. Webbplatsen är användarvänlig och det är enkelt att hitta vad man letar efter. De har ett stort utbud av ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska upplevelser hos vidaxl.se!

  Jag köpte nyligen ett antal produkter från VidaXL.se och min kundupplevelse var fantastisk. Webbplatsen är användarvänlig och det är enkelt att hitta vad man letar efter. De har ett stort utbud av produkter för hemmet, trädgården och sportartiklar till mycket rimliga priser. En sak som verkligen imponerade mig var deras fria frakt, vilket sparade mig pengar jämfört med andra onlinebutiker där jag handlat tidigare. Produkterna jag beställde kom snabbt och i utmärkt skick. Vid communication eller eventuella frågor om min order fick ivrigt hjälpsamma representanter svara på mitt samtal direkt utan långa väntetider. Jag rekommenderar starkt VidaXL.se för alla som vill ha kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser med lätt navigering på webbplatsen och överlägsen kundservice som man kan helt lita på.


Andra personer tittade också på