Uret

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 6

Total

7
100.0% skulle handla här igen

Uret

En introduktion till Uret

Uret är en av Sveriges största onlinebutiker för klockor och erbjuder ett brett utbud av modeller från över 70 välkända klocktillverkare. Sedan starten 2006 har de levererat klockor online till över 275 000 kunder. Med sin unika kombination av trygg e-handel, pressade priser, snabb kundsupport och kvalitativa vägledning har Uret blivit en pålitlig destination för klockentusiaster.

Det bästa priset och trygga köp

Uret är stolta över att kunna erbjuda marknadens lägsta priser på klockor. Genom att vara auktoriserade återförsäljare för ett fåtal av de klockmärken de saluför och genom att hålla sina kostnader nere kan de erbjuda klockor till förmånliga priser. Dessutom gäller minst 2 års auktoriserad världsgaranti på alla exklusiva märken och 2 års återförsäljargaranti på övriga klockmärken.

"Priset är vad du betalar. Värdet är vad du får." - Warren Buffett

För att garantera trygga köp erbjuder Uret även 90 dagars öppet köp och förmånlig delbetalning via Swedbank. Deras leveranser är snabba och helförsäkrade för att du ska kunna få din klocka så snabbt och säkert som möjligt. Trygghet och säkerhet är av största vikt för Uret när det kommer till deras kunders köpupplevelse.

Ett brett utbud av klockor

Oavsett om du letar efter en snygg klocka från en välkänd designer eller en klassisk klocka från en av de stora klocktillverkarna, så kan du hitta det hos Uret. Deras utbud inkluderar både herrklockor och damklockor i olika stilar och prisklasser.

Klockor med historia

Många av klockmärkena i Urets sortiment har varit närvarande vid historiska ögonblick. Till exempel bar Sir John Hunts expedition som lyckades bestiga Mount Everest för första gången Rolex Oyster Perpetual-klockor. Charles Lindbergh använde en Longines Hour Angle-klocka för att navigera när han flög solo över Atlanten. Dessutom bar de amerikanska astronauterna varsin Omega Speedmaster när de tog sina första steg på månen. Genom att bära en klocka från Uret kan du känna dig ansluten till dessa historiska ögonblick och skapa din egen historia.

REA-klockor till förmånliga priser

Om du letar efter ännu bättre erbjudanden kan du kolla in Urets avdelning med REA-klockor. Här hittar du exklusiva klockor till specialpriser. Uret erbjuder även möjligheten att köpa klockor via deras onlinebutik UretVintage där du kan hitta begagnade klockor och även sälja eller byta in din gamla klocka.

Köp tryggt och bekvämt online

Att köpa klockor online kan vara en osäker process, men Uret strävar efter att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för sina kunder. Med över 11 års erfarenhet på internet har Uret byggt upp sin onlinebutik för att ge kunderna fullständig trygghet. Utöver deras förmånliga priser erbjuder de fördelar som betalning på faktura efter leverans, snabba rask leveranser och försäkrade leveranser. Uret har även utökad garanti och möjlighet att köpa till Uret Protection för extra trygghet.

Kontakta Uret för vägledning

Om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja rätt klocka, finns Urets kundsupport alltid tillgänglig för att ge vägledning antingen via e-post eller telefon.

Avslutande tankar

Uret.se är en av Sveriges främsta onlinebutiker för klockor och erbjuder ett brett utbud av klockor till konkurrenskraftiga priser. Med sin långa erfarenhet och kvalitativa service har de etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen. Oavsett om du är ute efter en snygg designersklocka eller en klassisk klocka från en av de stora tillverkarna, kan du hitta det hos Uret. Med deras trygga betalningar, försäkrade leveranser och förmånliga garantier kan du känna dig säker i ditt köp. Gå in på Uret.se och hitta din perfekta klocka idag!

Vi skulle bli glada om du vill lämna en recension om din upplevelse hos Uret nedan.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

J
Jovany Marquardt 1 år sedan
7
Jag har nyligen köpt en klocka från Uret och jag kan säga att mitt köpupplevelse var positiv. Jag uppskattade verkligen det stora utbudet av exklusiva klockor som fanns tillgängliga på deras...

Alla recensioner ( 1 )

Jag har nyligen köpt en klocka från Uret och jag kan säga att mitt köpupplevelse var positiv. Jag uppskattade verkligen det stora utbudet av exklusiva klockor som fanns tillgängliga på deras hemsida. Det togs bort allt stress med att behöva besöka flera butiker för att hitta den perfekta klockan, eftersom allt var på ett och samma ställe. Förutom det imponerande urval av kvalitetsklockor gillade jag också hur lätt webbplatsen var att navigera. Varje produkt hade tydlig information om sina funktioner samt en mängd bilder som visade produktdetaljer från olika vinklar så man visste precis vad man fick när man beställde online. Det bästa av allt var skandinaviens största valuta för pengarna de erbjöd - 15-50% rabatt på alla exklusiva märken, inklusive Omega, TAG Heuer och Armani. Att kunna spara så mycket pengar utan att kompromissa med kvalitet är något jag verkligen uppskattar. Sammanfattningsvis ger jag Uret högt betyg för deras fantastiska urval av exclusiva klockvarumärken, användarvänliga webbplats och konkurrenskraftiga priser.| | |Köpexperiensen hos URET

J
Jovany Marquardt 1 år sedan
6
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
6
Leverans
7
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!