Uret

Alla recensioner

Uret

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Uret

Att ha en klocka på armen är inte bara en snygg detalj och accessoar utan den är även praktiskt, eftersom den trots allt visar tiden. Klockor är en sak som finns i alla prisklasser och därav är klockor ett stort intresse för många. Om du är ute efter en ny klocka borde du kolla in sortimentet hos Uret. 

Du ska inte glömma att du alltid hos oss på ReviewsBird har möjligheten att gratis både läsa och skriva recensioner, inte bara om Uret utan många andra nätbutiker och företag. 

Mer info om Uret
Vid det här laget har Uret erbjudit klockor online i mer än 11 år. Då företaget först lanserades fanns det ännu en osäkerhet bland deras kunder men under årens gång har det byggt upp förtroendet och har idag kunder som litar på dem eftersom de bevisat sig vara en säker nätbutik. Genom att köpa klockor online hos Uret kan man bra ner priserna en hel del jämfört med ordinarie klockbutiker och tack vare detta har Uret kommit att bli i särklass Skandinaviens största nätbutik när det kommer till designer- och märkesklockor. Sedan starten har de levererat klockor till mer än 275 000 kunder och idag har de ett utbud som består av nästan 26 000 olika modeller från mer än 70 olika kända klocktillverkare

Har du en klocka som bara ligger och samlar damm hemma? Uret driver nämligen en till verksamhet som går under namnet UretVintage där de köper in begagnade klockor. Det går att sälja en klocka till dem och antingen få pengar för den eller byta den mot en annan. 

Det som Uret erbjuder
Både herrar och damer kan handla inne hos Uret och de har allting från finare och lyxigare klockor till sportiga klockor. Det går att hitta en klocka i sortimentet antingen genom att söka i de olika kategorierna som finns men det går även genast att filtrera för att se klockor från endast specifika varumärken. Fraktkostnaden är något som kommer att variera beroende på vilken av de många alternativen kunden väljer, dock är alla leveranser spårbara samt att de är helförsäkrade så att kunden ska känna sig så trygg som möjligt. På alla klockor som säljs ingår det åtminstone två års garanti och täcker tillverknings- och materialfel. Tråkigt nog kan det vara att man blir missnöjd men då är det ännu möjligt att inom 90 dagar antingen göra en retur eller byta en klocka mot en annan. En avgift på 76 kr gäller då returer eller byten görs. Har du en klockrelaterad fråga? Då kan du nå kundtjänsten hos Uret via e-post eller på telefon. 

Åsikter och tankar om Uret
Är du en klockfantast eller annars bara en person som tycker om att hålla koll på tiden? Skulle du kunna skriva en ärlig och oberoende recension om företaget om du redan besitter erfarenheter av dem? Gratis är det att dela med sig via oss och med endast några meningar kan man vara till stor hjälp för många där ute.