The Mobile Store

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 5
Pris 7
Leverans 4

Total

6
50.0% skulle handla här igen

The Mobile Store

The Mobile Store: Sveriges Ledande Butik för Mobiltillbehör

The Mobile Store är det självklara valet för alla dina mobiltillbehörsbehov. Med ett omfattande sortiment av skal, fodral, skärmskydd, laddare, hörlurar och mycket mer är det enkelt att hitta precis det du letar efter hos The Mobile Store. Butiken öppnade sina virtuella dörrar redan 2005 och har sedan dess blivit en av Sveriges ledande butiker för mobiltillbehör och mobilskal online.

The Mobile Store erbjuder ett brett utbud av mobiltillbehör för olika tillverkare som Apple, Samsung, Huawei, Sony och många fler. Oavsett om du har en iPhone, en Samsung Galaxy eller en Huawei P-serie så finns det tillbehör som passar din telefon. Ta en titt på deras populära kategorier som inkluderar iPhone 15 Pro Max skal, iPhone 15 Pro skal, iPhone 15 Plus skal, iPhone 15 skal, Samsung Galaxy Z Fold 5 skal, Galaxy Z Flip 5 skal och mycket mer. Med ett sådant stort utbud är det enkelt att hitta det perfekta tillbehöret för din telefon.

Men The Mobile Store erbjuder inte bara mobiltillbehör. De har också ett omfattande sortiment av tillbehör till surfplattor, smarta klockor och andra elektroniska enheter. Så oavsett om du behöver ett skal till din iPad, ett armband till din Apple Watch eller ett skärmskydd till din Samsung Galaxy Tab, så hittar du det hos The Mobile Store.

Det som skiljer The Mobile Store från konkurrenterna är deras dedikation till kundnöjdhet. Med 365 dagars öppet köp och en enkel returpolicy kan du vara säker på att du kommer att bli nöjd med ditt köp. Dessutom erbjuder de snabb och kostnadsfri frakt, vilket gör det ännu enklare att handla hos dem. Och om du har några frågor eller behöver hjälp kan du alltid vända dig till deras kundtjänst som alltid sätter dig som kund i fokus.

Så vad väntar du på? Gör som tiotusentals andra nöjda kunder och köp dina mobiltillbehör hos The Mobile Store idag! Du kommer inte att bli besviken.

Mitt Favorittillbehör - Enligt Albert Einstein

"Den enda källan till kunskap är erfarenhet." - Albert Einstein

Som mobilentusiast och teknikälskare har jag provat en mängd olika mobiltillbehör genom åren. Men mitt absoluta favorittillbehör är The Mobile Store's Magsafe Trådlösa laddare för iPhone / Apple Watch / AirPods. Den här laddaren är verkligen ett genialt tillbehör som gör det möjligt att ladda alla dina Apple-enheter samtidigt och trådlöst. Det är inte bara praktiskt, utan också estetiskt tilltalande med sin minimalistiska design och höga kvalitet. Det är verkligen ett tillbehör som jag inte kan leva utan."

Upptäck The Mobile Store

Om du inte har upptäckt The Mobile Store ännu är det dags att göra det nu. Med deras omfattande sortiment, prisvärda priser och enastående kundservice är de verkligen en av Sveriges bästa butiker för mobiltillbehör och mobilskal. Ta en titt på deras hemsida och hitta det perfekta tillbehöret för din telefon idag!

Lämna en Recension

Har du handlat hos The Mobile Store? Vi skulle älska att höra vad du tycker! Lämna gärna en recension nedan och dela med dig av din upplevelse. Dina åsikter är värdefulla och kan hjälpa andra kunder att göra informerade köpbeslut. Tack för att du tar dig tid att lämna en recension!

Information

Segersbyvägen 4
14563 Norsborg
Segersbyvägen 4
Sverige
info@themobilestore.se

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

B
Bernie Breitenberg 2 år sedan
7.5
Jag köpte ett mobilskal från Themobilestore och jag är otroligt nöjd med min erfarenhet. Att hitta rätt skal för min telefon var enkelt tack vare det stora utbudet på deras webbplats. Det fa...
A
Alaa 29 dagar sedan
4.5
Så länge det inte finns några problem med varan så vet man verkligen inte hur bra eller dålig en butik är.
Köpte ett par hörlurar för bara 200kr som kopplade sig trotts dem är i etuiet...

Alla recensioner ( 2 )

Themobilestores mobilskal imponerade

Jag köpte ett mobilskal från Themobilestore och jag är otroligt nöjd med min erfarenhet. Att hitta rätt skal för min telefon var enkelt tack vare det stora utbudet på deras webbplats. Det fanns många alternativ att välja mellan, inklusive olika material och mönster. Efter att ha valt mitt skal och genomfört beställningen fick jag snabb leverans till mitt hem utan kostnad - vilket gjorde hela processen ännu smidigare. Skallet passade perfekt på min telefon och verkar hålla hög kvalitet. Jag uppskattar också att Themobilestore erbjuder 365 dagars öppet köp, vilket ger mig mer tid om jag skulle ändra mig eller behöva returnera produkten av någon anledning. Överlag kan jag säga att jag hade en mycket positiv upplevelse när jag handlade hos Themobilestore. De har billiga priser samtidigt som de erbjuder enstaka mobiltillbehör i högsta kvalitet.

B
Bernie Breitenberg 2 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
6
Total
7.5
Skulle du handla här igen?

Hrlurar

Så länge det inte finns några problem med varan så vet man verkligen inte hur bra eller dålig en butik är.
Köpte ett par hörlurar för bara 200kr som kopplade sig trotts dem är i etuiet, reklamerade och mejlat en bild.
Dem ville ha dem för att undersöka så jag skickade dom.
Jag får ett mejl att dem hittar inte felet och att jag måste betala 65kr om jag vill ha dem tillbaka.
Jag förklarar att dem inte hittar felet betyder inte att felet inte finns och att jag skickat en bild.
Jag ber att dem ska skicka nya hörlurar eller pengarna tillbaka men dem svarar inte längre.
Aldrig mer themobilestore.

A
Alaa 29 dagar sedan
Beställning
8
Kundservice
2
Pris
6
Leverans
2
Total
4.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!