Kondombutiken Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kondombutiken

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Reymundo
Jag har nyligen köpt kondomer från Kondombutiken och min erfarenhet var riktigt positiv. För det första, deras webbplats är lätt att navigera med ett brett utbud av produkter som kommer från känt m...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv upplevelse på Kondombutiken

  Jag har nyligen köpt kondomer från Kondombutiken och min erfarenhet var riktigt positiv. För det första, deras webbplats är lätt att navigera med ett brett utbud av produkter som kommer från känt märken såsom Durex, Rfsu och Pjur. Fri frakt är en trevlig förmån som sparas mycket pengar på! Dessutom transporterades paketet inom 1-2 dagar och förpackades helt diskret utan några ledtrådar om vad som fanns i den. Jag uppskattade verkligen denna diskreta leveransmetod eftersom det kan vara pinsamt att få oblyg post. Kvaliteten på de beställda kondomerna var också högklassiga, precis vad jag hade förväntat mig när man köper från kända märken. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Kondombutiken till alla som söker efter bra produkter med snabb leverans och fri frakt!


Andra personer tittade också på