Kondombutiken

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 10

Total

9.5
100.0% skulle handla här igen

Kondombutiken

Välkommen till Kondombutiken.se!

Hej och välkommen till Kondombutiken.se! Vi är glada att du har hittat hit till vår webbshop som erbjuder ett brett urval av kondomer och intimprodukter. Vi vill att du ska kunna handla dina produkter på ett enkelt och bekvämt sätt, utan att behöva känna dig obekväm eller pinsam. Därför har vi skapat en webbshop där du kan hitta allt du behöver diskret och snabbt.

Erfarenhet i branschen sedan 1994

Vi på Kondombutiken har varit verksamma inom e-handel inom den här branschen sedan 1994, vilket gör oss till en av de äldsta aktörerna på marknaden. Vi har under åren samlat på oss mycket kunskap och erfarenhet om produkterna vi säljer och branschen i stort. Vi vet vad våra kunder vill ha och vi gör alltid vårt bästa för att kunna erbjuda det.

Brett sortiment och bra priser

På Kondombutiken finns det något för alla. Vi har ett brett sortiment av kondomer i olika storlekar och material. Vi har även ett urval av glidmedel, sexleksaker och andra intimprodukter som kan bidra till att förbättra och förhöja ditt sexliv. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, så att alla kan ha råd att njuta av en trygg och säker sexualitet.

Fri frakt och diskret leverans

En av fördelarna med att handla på Kondombutiken.se är att du får fri frakt på alla produkter. Dessutom kan vi erbjuda dig 100% diskret leverans. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att någon ska kunna se eller veta vad du har beställt. Vi förstår vikten av integritet och respekterar det fullt ut.

Vi erbjuder även andra betalningsmetoder

För att göra det så smidigt som möjligt för dig att handla på Kondombutiken.se accepterar vi flera olika betalningsmetoder. Du kan välja att betala med Klarna eller Swish, för en snabb och enkel betalning.

Citat av Johann Wolfgang von Goethe:

"Ingen är mer slav än den som anser sig vara fri utan att vara det."

Kundservice och kontaktinformation

Vi på Kondombutiken.se finns här för att hjälpa dig. Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta vår kundservice. Du når oss på telefonnummer 0511-189 00 (mellan 08:00 och 14:00) eller via e-post. Vi finns också på sociala medier, så tveka inte att följa oss på Facebook och Instagram för att ta del av nyheter, erbjudanden och annat spännande från Kondombutiken.se.

Sammanfattning

Kondombutiken.se är din pålitliga partner när det kommer till kondomer och intimprodukter. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Hos oss kan du handla bekvämt, diskret och säkert. Vi finns här för att hjälpa dig och svara på dina frågor och funderingar. Vi ser fram emot att vara din partner på din resa till en trygg och njutbar sexualitet. Välkommen till Kondombutiken.se!

Har du handlat från Kondombutiken? Lämna gärna en recension nedan och berätta om din upplevelse.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

R
Reymundo 1 år sedan
9.5
Jag har nyligen köpt kondomer från Kondombutiken och min erfarenhet var riktigt positiv. För det första, deras webbplats är lätt att navigera med ett brett utbud av produkter som kommer från...

Alla recensioner ( 1 )

Positiv upplevelse på Kondombutiken

Jag har nyligen köpt kondomer från Kondombutiken och min erfarenhet var riktigt positiv. För det första, deras webbplats är lätt att navigera med ett brett utbud av produkter som kommer från känt märken såsom Durex, Rfsu och Pjur. Fri frakt är en trevlig förmån som sparas mycket pengar på! Dessutom transporterades paketet inom 1-2 dagar och förpackades helt diskret utan några ledtrådar om vad som fanns i den. Jag uppskattade verkligen denna diskreta leveransmetod eftersom det kan vara pinsamt att få oblyg post. Kvaliteten på de beställda kondomerna var också högklassiga, precis vad jag hade förväntat mig när man köper från kända märken. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Kondombutiken till alla som söker efter bra produkter med snabb leverans och fri frakt!

R
Reymundo 1 år sedan
10
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
9.5
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!