Prylpelle

Alla recensioner

Prylpelle

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Prylpelle

Det finns mycket prylar på marknaden som man egentligen inte skulle behöva men det är ganska kul att fylla sitt hem med små grejer. Det kan vara allting från roliga muggar till ett par oseriösa tofflor. Förutom att det är kul att köpa dessa saker åt sig själv kan det även vara kul att ge bort dem till någon man tycker om. Är du ute efter prylar till dig själv eller någon annan? Isåfall ska du kolla in nätbutiken Prylpelle. 

Vi på ReviewsBird har valt att samla recensioner som du gratis kan både läsa och skriva, men inte bara om Prylpelle utan om många nätbutiker där ute. 

Mer om Prylpelle
Prylpelle är ett svenskt företag som grundades och lanserades under 2012 i Jönköping. Sedan starten har ambitionen för e-handeln varit att erbjuda kul produkter, som kan användas i det egna hemmet eller ges bort i present som erbjuds till bra priser. Företaget är framtagen av en person som studerat under 5 års tid på högskola men sedan tog intresset för handeln över och ännu idag driver han Prylpelle. I dagsläget levererar Prylpelle endas sina produkter till kunder inom Sverige. Prylpelle är även aktiva på Facebook där de lägger upp nyheter eller tips och idéer på hur deras produkter kan användas. 

Det som Prylpelle erbjuder på marknaden
Hem och hushåll, party och spel, glas och shotglas, trädgård och fritid är bara några av de olika produktkategorierna som finns inne på sajten. Om du redan vet vad du är ute efter då du besöker hemsidan kan du använda dig av sökfunktionen. Alla synliga priser är skrivna i svenska kronor men kunden kan själv välja om hen vill se dem inklusive eller exklusive moms. Efter att du hittat det du vill köpa kan du genomföra köpet genom att betala direkt med kort, via internetbanken, med Swish eller på faktura via Klarna. Frakten är något som räknas ut i kassan beroende på vikt och volym på paketet men den blir alltid en summa på mellan 29kr - 49kr. PostNord är företaget som har hand om alla leveranser och efter att beställningen är på väg kan du räkna med en leveranstid på mellan 1 till 3 arbetsdagar. Du som kund har rätten att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har mottagit ditt paket. Vid returer får kunden själv stå för returkostnaden samt att returen endast godkänns om produkten är oanvänd och i originalförpackning. För att göra en retur eller ställa en fråga ska kundtjänsten nås vilket kan göras via ett kontaktformulär. 

Åsikter och tankar om Prylpelle
Har du handlar prylar hos Prylpelle? Är produkterna värda sitt pris? Ser de ut i verkligen som de gör på bild och är det smidigt att lämna tillbaka en produkt eller inte? Du kan svara på dessa frågor i en recension som du sedan publicerar här hos oss på ReviewsBird. Du kan med endast några meningar hjälpa många där ute som kanske känner sig fundersamma.