Amazer Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Amazer

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Amina
Jag har precis köpt en väska från Amazer och jag kan inte vara mer nöjd med mitt köp! De hade ett brett utbud av högkvalitativa varumärken som Longchamp, Marc Jacobs och Michael Kors. Jag uppskatta...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Väskor Till Ett Bra Pris

  Jag har precis köpt en väska från Amazer och jag kan inte vara mer nöjd med mitt köp! De hade ett brett utbud av högkvalitativa varumärken som Longchamp, Marc Jacobs och Michael Kors. Jag uppskattade verkligen att de hade olika typer av väskor för alla behov inklusive datorväskor, tote bags och weekendväskor. Detaljerna på väskan var otroliga - allt från dragkedjan till innerfodret kändes robust och väl genomtänkt. Kundtjänsten var också fantastisk; personalen var hjälpsam och kunnig om deras produkter vilket hjälpte mig att hitta den perfekta väskan för mina behov. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Amazer till någon som letar efter högkvalitativa väskor till rimliga priser. Deras breda utbud kommer garanterat imponera på dig!


Andra personer tittade också på