Ubuy Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ubuy

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gaylord
Ubuy är en fantastisk onlinebutik för den som söker lyxiga varumärken och importerade produkter. Jag hade nyligen chansen att handla från Ubuy Sverige och min erfarenhet var utmärkt! Utbudet av pre...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Betyg: 5/5 Titel: Fantastisk shoppingupplevelse på Ubuy

  Ubuy är en fantastisk onlinebutik för den som söker lyxiga varumärken och importerade produkter. Jag hade nyligen chansen att handla från Ubuy Sverige och min erfarenhet var utmärkt! Utbudet av premium elektronik, kläder, mobiltelefoner, gaming laptops med mera var verkligen imponerande. Sidan har också en användarvänlig design vilket gjorde det lätt för mig att hitta precis vad jag letade efter. Dessutom visste jag att om jag någon gång skulle behöva returnera eller byta en produkt så skulle detta vara smidigt hos Ubuy med deras enkla returpolicy. Portotiden till Sverige kunde ha tagit längre tid men förstår självklart att detta kan bero på många faktorer utanför deras kontroll. Sammantaget är min upplevelse av handel hos Ubuy otrolig och jag ser fram emot mitt nästa köp därifrån!


Andra personer tittade också på