Ubuy

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Ubuy

Ett internationellt online shoppingvaruhus för lyxiga varumärken och premiumprodukter i Sverige

Ubuy Sverige är en av de största e-handelswebbplatserna som garanterar internationell leverans av internationella produkter. En användarvänlig, dynamisk och pålitlig shoppingplattform som erbjuder extremt välutformade och strukturerade tjänster. Det är en enda online shoppingdestination som gör det möjligt för varje kund att handla efter högkvalitativa varumärken och premiumprodukter från utlandet som är svåra att hitta lokalt. Den här butiken har en otrolig samling av de senaste lokala och globala varumärkena på nätet som du inte hittar så lätt någon annanstans. Ta del av de bästa erbjudandena och rabatterna när du handlar online från Ubis multi-store e-handelsplattform. Med hjälp av avancerad teknik och uppgraderade säkerhetssystem ser vi till att du får en rik gränsöverskridande shoppingupplevelse vid varje steg av din beställningsprocess. Köp importerade varor från olika produktkategorier som finns tillgängliga i denna globala varumärkesbutik online. De mest populära kategorierna att välja bland är mode- och smyckesartiklar, elektronik, mobiltelefoner och tillbehör, baby- och småbarnsartiklar, hemvaror, parfymer och dofter, skönhets- och personvårdsprodukter, sport- och verktygsartiklar, resväskor och resegodis, böcker, bilar, matvaror och specialkost, hälso- och hushållsprodukter.

Populära kategorier

Utforska Ubuy’s populära produktkategorier som elektronik, mobiltelefoner och tillbehör, köksutrustning och matservis, böcker och kontorsprodukter. Skaffa dina favoriter importerade produkter från dessa kategorier. Det finns olika filter tillgängliga för att söka efter dina önskade varumärkesprodukter och för att göra shoppingen snabbt och effektivt. Få dina föredragna importerade produkter levererade direkt till din dörr utan krångel.

Elektronik

Vi erbjuder de bästa online shopping erbjudandena för alla elektronikprodukter som TV och video, hemljud och musik, kameror och drönare, bärbara teknikprodukter och elektroniktillbehör för att passa dina behov och också passa din budget. Vårt sortiment av mobiler, bärbara datorer, TV-apparater etc. erbjuds inom ett brett sortiment av val med de senaste erbjudanden och rabatter som erbjuds under året. Högkvalitativa produkter och tjänster gör att du kan ha en lycklig online shoppingupplevelse.

Mode och smycken

Ubuy är en av de bästa onlinebutikerna för att erbjuda ett sortiment av handväskor, klänningar, kosmetik, smycken, jeans, T-shirts och skor som finns i olika storlekar, former, färger och designer för att ge maximal glädje till kunderna. Särskild omsorg tas för att säkerställa att bara de bästa produkterna når dig. Se Charming och fantastisk ut med vårt sortiment av populära modeprodukter som finns tillgängliga med ett klick på en knapp.

Parfymer

Vårt exklusiva sortiment av parfymer från olika premiumvarumärken finns i olika dofter för att kittla dina sinnen och göra dig känna dig fantastisk. De förbättrar ditt humör och får dig att känna dig mer självsäker och bättre om dig själv. Prova våra parfymer för att vårda dina sinnen och visa upp din doft var du än går och göra ett modigt uttalande!!

Mobiltelefoner och tillbehör

Få de senaste onlineerbjudandena och de bästa erbjudandena på mobiler och mobiltelefontillbehör hos Ubuy. Vi tillhandahåller ett dynamiskt utbud av mobiltelefoner med olika specifikationer för att passa dina individuella smaker och preferenser. Olika varumärken av mobiler finns tillgängliga för att ge dig en fantastisk upplevelse till konkurrenskraftiga priser. Hitta din dröm-mobiltelefon här och uppfyll ditt önskemål om att hålla dig uppkopplad med stil.

Speldatorer

Vårt urval av spelbärbara datorer ger oavbruten underhållning och kul för hela familjen. Det hjälper dig att ansluta, koppla av och utforska dina kreativa färdigheter. Högkvalitativa processorer och ljudsystem i laptops erbjuder en uppslukande spelande upplevelse som aldrig tidigare.

Skönhetsprodukter

Förbättra ditt utseende och personlighet med vårt exklusiva sortiment av varumärkes-skönhetsprodukter som ger dig stor komfort och tillfredsställelse. Våra produkter testas noggrant för att säkerställa att de är hudvänliga och ger varaktig skönhet. Så se vacker ut och känn dig fantastisk med det rätta valet.

Heminredningsprodukter

Det är dags att uppgradera ditt hem och göra det bättre än någonsin tidigare. Vårt sortiment av heminredningsprodukter hjälper dig att göra ditt hem mer levande och vackert. Vi har ett brett utbud av färger, designer, texturer och former för att passa din inredning och lägga till glamour och stil i ditt hem.

Kontorsprodukter

Alla typer av kontorsprodukter finns tillgängliga i vårt sortiment. Du behöver inte leta någon annanstans för att hitta någon av dina kontorsmaterial. Du hittar prisvärda produkter av hög kvalitet som passar dina specifika behov precis här hos Ubuy.

Ubuy, vi levererar

Köp internationella varumärken och utländska varor online till rimliga priser från vår utomlandsbaserade webbutik och få dem levererade till dig. Håll dig uppdaterad! Dra nytta av exklusiva online shopping-erbjudanden och rabatter på importerade produkter hos Ubuy. Ta tag i autentiska lyxvarumärken och importerade varor online till rimliga priser från vår internationella online-shoppingplattform i Sverige. Åtnjut otroliga erbjudanden och rabatter som vi erbjuder på särskilda dagar och olika tillfällen inom alla våra kategorier. Varför vänta? Dra nytta av denna fantastiska möjlighet och spara massor av pengar på alla dina köp från Sveriges globala shoppingplattform idag.

About UCredit

UCredit är en del av Ubuy-familjen av företag. UCredit erbjuder kreditlösningsprodukter till sina konsumentkunder för att ge dem möjlighet att betala för sina online-inköp i flera av deras favoritbutiker. Med UCredits sömlösa online-betalningsprocess, användarens vana att göra online-inköp och Ubuys högkvalitativa supporttjänster är UCredits kreditupplevelse pålitlig och problemfri.

Prisvärd internationell och lokal shopping i samma butik.

Det innovativa konceptet med att erbjuda både internationella och lokala varumärken samtidigt gör Ubuy till en av de mest attraktiva online shoppingwebbplatserna i Sverige. Du kan enkelt bläddra igenom tusentals produkter från olika varumärken och hitta precis det du letar efter. Med en enkel, användarvänlig gränssnitt och en pålitlig kundtjänst, är Ubuy din bästa kompanjon när det gäller online shopping.

Som den populära säger: "Online shopping var född av lusten att undvika köpcentret"

Kontakta oss

Om du har några frågor, funderingar eller behöver hjälp med något, tveka inte att kontakta Ubis kundtjänst. Vårt team är redo att hjälpa dig på alla sätt de kan. Du kan nå oss via telefon eller genom att skicka oss ett meddelande via kontaktsidan här på webbplatsen.

Vi ber om din feedback

Vi hoppas att denna recension har gett dig en grundlig översikt över Ubuy och dess tjänster. Om du har någon erfarenhet av att använda Ubuy som du vill dela med oss och andra, skulle vi vara tacksamma om du lämnar en recension på vår webbplats för att hjälpa oss att förbättra och också hjälpa potentiella kunder att fatta ett informerat beslut.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

G
Gaylord 2 år sedan
9
Ubuy är en fantastisk onlinebutik för den som söker lyxiga varumärken och importerade produkter. Jag hade nyligen chansen att handla från Ubuy Sverige och min erfarenhet var utmärkt! Utbudet...

Alla recensioner ( 1 )

Betyg: 5/5 Titel: Fantastisk shoppingupplevelse på Ubuy

Ubuy är en fantastisk onlinebutik för den som söker lyxiga varumärken och importerade produkter. Jag hade nyligen chansen att handla från Ubuy Sverige och min erfarenhet var utmärkt! Utbudet av premium elektronik, kläder, mobiltelefoner, gaming laptops med mera var verkligen imponerande. Sidan har också en användarvänlig design vilket gjorde det lätt för mig att hitta precis vad jag letade efter. Dessutom visste jag att om jag någon gång skulle behöva returnera eller byta en produkt så skulle detta vara smidigt hos Ubuy med deras enkla returpolicy. Portotiden till Sverige kunde ha tagit längre tid men förstår självklart att detta kan bero på många faktorer utanför deras kontroll. Sammantaget är min upplevelse av handel hos Ubuy otrolig och jag ser fram emot mitt nästa köp därifrån!

G
Gaylord 2 år sedan
6
Beställning
10
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
9
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!