Lamporochljus Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lamporochljus

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Wilford Dibbert
Jag nyligen köpte belysning online från Lamporochljus och jag var väldigt imponerad av deras sortiment. De har ett stort utbud av lampor som passar alla smaker och behov. Det finns allt från enkla,...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ljuset spelar roll: En granskning av inköp från 'Lamporochljus'.

  Jag nyligen köpte belysning online från Lamporochljus och jag var väldigt imponerad av deras sortiment. De har ett stort utbud av lampor som passar alla smaker och behov. Det finns allt från enkla, moderna design till mer klassiska stilar. Betalningen var lätt och bekväm, och min order kom mycket snabbt efter att jag hade beställt den. Jag var glad över att höra att de erbjuder fri leverans om ordern är över 1000 SEK vilket gjorde mitt köp en extra trevlig upplevelse. När jag öppnade paketet såg jag genast hur väl emballerad lampan var för att den inte skulle skadas i transit. Det lilla extra steget visade verkligen omsorg om kundens åsikt om produkten. Själva lampan är fantastisk! Kvaliteten på produkterna är uppenbart när man håller dem i handen, med en bra tyngd som visar på ärliga materialkvaliteterna långt bortom den simpelhet hos konkurrenterna. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Lamporochljus för alla dina behov inom belysning online!


Andra personer tittade också på