Fyndiq Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Fyndiq

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Garth Bosco
Jag måste säga att min erfarenhet hos Fyndiq var en positiv överraskning för mig. Jag letade efter ett billigt alternativ för ett presentkort och på deras webbplats hittade jag precis vad jag sökte...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Erfarenhet av inköp i fyndvaruhus

  Jag måste säga att min erfarenhet hos Fyndiq var en positiv överraskning för mig. Jag letade efter ett billigt alternativ för ett presentkort och på deras webbplats hittade jag precis vad jag sökte. Webbplatsen är mycket lätt att navigera och hitta produkterna du vill ha, med en enorm mängd val. Det som sticker ut mest hos Fyndiq är hur snabbt de levererar beställningar. Förväntade mig inte att min beställning skulle komma fram så fort! Och det bästa av allt - gratis frakt! Så om ni letar efter något till lågt pris kan jag helt klart rekommendera er att besöka webbplatsen Fyndiq.


Andra personer tittade också på