Fyndiq

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 5
Kundservice 6
Pris 6
Leverans 5

Total

5.5
100.0% skulle handla här igen

Fyndiq

Det där lilla hoppet som ditt hjärta gör när din favoritbutik på nätet har rea är en känsla som du borde få uppleva allt oftare. Det finns många prylvaruhus på nätet som erbjuder dig låga priser. Men hur är egentligen deras villkor, frakt och leveranstider? Det kan vi reda ut tillsammans med dig.

ReviewsBird är din to-go guide gällande nätbutiker. Vi finns här 24/7 för att vägleda och informera dig för att din shopping upplevelse ska förbli enkel och trygg. Här kan du naturligtvis läsa mer om Fyndiq men även liknande nätbutiker som erbjuder låga priser.

För att underlätta för andra användare kan du givetvis lämna ditt eget omdöme men också ta del av vad andra tycker genom att del av deras recensioner.

Mer information om Fyndiq

Fyndiq grundades som ett e-handelsföretag i Sverige för 8 år sedan. De ville agera som ett metropol dit olika företag kunde vända sig för att sälja av sina restlager. I nutid har Fyndiq blivit en populär marknadsplats dit kunder vänder sig för att hitta sina favoritvaror till ett subventionerat pris.

Ungefär 1400 butiker olika inom olika kategorier så som skönhet, mobiltillbehör och leksaker har valt Fyndiq som återförsäljare för sina produkter. Sortimentet uppdateras varje dag och när du beställer något från Fyndiq skickas din beställning direkt från den aktuella butiken.

Vad erbjuder Fyndiq?

Hos Fyndiq finner du ett stort utbud av miljontals produkter från hundratals butiker på samma ställe med låga förmånliga priser. Varje dag lanseras hundratals nya fynd på hemsidan.

Leverans

Fyndiq har inget lager vilket betyder att från det du har fått din orderbekräftelse skickat till din mejl läggs ansvaret över på den aktuella butiken som i sin tur skickas varan till din angivna adress. Vid beställning av flera produkter är det vanligt att de levereras i olika paket.

Det finns två olika leveransalternativ - normalförsändelse och tung/otymplig försändelse. Dessa leveransalternativ tillämpas beroende på produktens storlek och vikt. Du kan alltid se vilken typ av leverans som gäller på vald produkt under produktbeskrivning och i kassan.

Vid normalleverans kan du räkna med att få din produkt inom 21 vardagar från den dagen du har mottagit din orderbekräftelse och vid tung/otymplig försändelse har du en leveranstid på 16 vardagar. Det tillkommer alltid en frakt kostnad på 19 kr.

Övriga villkor

Fyndiq erbjuder också en ångerrätt som gör det möjligt för dig att returnera din produkt mot full betalning inom 30 dagar i vissa särskilda fall kan ångerrätten förlängas. Om ångrar ditt köp bör du informera kundtjänst inom 30 dagar eller använda ångerblanketten som finns via länk på hemsidan.

Du betalar själv ångerfrakten och du bör returnera din vara till företaget i samma emballage som fanns när du mottog varan och det är viktigt att du kommer ihåg den medföljande retursedeln. Du får din återbetalning inom 14 dagar från det att returen gjorts så fort ursprungsbutiken mottagit och godkänt returen.

Det finns flera förmånliga betalmetoder du kan använda för att hantera betalningen av ditt köp. Viktigt att veta när du gör en beställning hos Fyndiq är att du måste vara minst 16 år för att ingå avtal och 18 år för att använda direktbetalning.

Kundtjänsten finns tillgänglig via hemsidans kontaktformulär och vid mejl.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

G
Garth Bosco 1 år sedan
9
Jag måste säga att min erfarenhet hos Fyndiq var en positiv överraskning för mig. Jag letade efter ett billigt alternativ för ett presentkort och på deras webbplats hittade jag precis vad ja...
L
Laureen 9 månader sedan
2
Jag kommer aldrig att köpa någon produkt från fyndiq. Ni är så patetiska. Dålig service plus poolrecensioner. du vägrar ge mig tillbaka min återbetalning från din trasiga produkt.

Alla recensioner ( 2 )

Erfarenhet av inköp i fyndvaruhus

Jag måste säga att min erfarenhet hos Fyndiq var en positiv överraskning för mig. Jag letade efter ett billigt alternativ för ett presentkort och på deras webbplats hittade jag precis vad jag sökte. Webbplatsen är mycket lätt att navigera och hitta produkterna du vill ha, med en enorm mängd val. Det som sticker ut mest hos Fyndiq är hur snabbt de levererar beställningar. Förväntade mig inte att min beställning skulle komma fram så fort! Och det bästa av allt - gratis frakt! Så om ni letar efter något till lågt pris kan jag helt klart rekommendera er att besöka webbplatsen Fyndiq.

G
Garth Bosco 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
8
Total
9
Skulle du handla här igen?

Utemöblerna

Jag kommer aldrig att köpa någon produkt från fyndiq. Ni är så patetiska. Dålig service plus poolrecensioner. du vägrar ge mig tillbaka min återbetalning från din trasiga produkt.

L
Laureen 9 månader sedan
Beställning
2
Kundservice
2
Pris
2
Leverans
2
Total
2
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!