Foreo.com Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Foreo.com

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Maurine Hane
Jag har nyligen köpt en UFO Smart Mask Device från Foreo.com och jag är mycket imponerad. Kvaliteten på produkten är utmärkt och lever upp till de höga förväntningarna som beskrivs på deras websida...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Produktkvalitet från FOREO

  Jag har nyligen köpt en UFO Smart Mask Device från Foreo.com och jag är mycket imponerad. Kvaliteten på produkten är utmärkt och lever upp till de höga förväntningarna som beskrivs på deras websida. Jag uppskattar särskilt hur lätt den var att använda och hur mjukt den kändes mot min hud. Dessutom måste jag säga att hemsidan var väldigt informativ med detaljerade beskrivningar av sina produkter, vilket hjälpte mig att göra mitt val. Förutom UFO-masken erbjuder Foreos LUNA ansiktsborstar samt ISSA tandborstar, så det finns definitivt något för alla. Jag skulle starkt rekommendera Foreo till någon som söker högkvalitativa skönhetsprodukter.


Andra personer tittade också på