Hersecret Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Hersecret

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Alessandra
Jag köpte nyligen damkläder från Hersecret och min erfarenhet var mycket positiv. Jag uppskattade verkligen det stora utbudet av snygga kläder i olika storlekar, både för vardagsbruk och festliga t...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv upplevelse hos HerSecret

  Jag köpte nyligen damkläder från Hersecret och min erfarenhet var mycket positiv. Jag uppskattade verkligen det stora utbudet av snygga kläder i olika storlekar, både för vardagsbruk och festliga tillfällen. Det fanns alltid nya produkter att välja mellan varje vecka vilket gjorde shoppingupplevelsen roligare. Det som jag också gillade med Hersecret är att de erbjuder fri frakt vid köp över 500kr samt expressleverans från deras finska webbutik. Dessa funktioner bidrog till att göra hela köpprocessen smidigare och mer kostnadseffektivt för mig. Vid leveransen märkte jag hur noggrant paketerat alla kläderna var - inga försiktighetsåtgärder hade missats eftersom ingenting skadades under transporten. Sammanfattningsvis känner jag mig nöjd med mitt köp på Hersecret och skulle gärna shoppa där igen.


Andra personer tittade också på