Babyface Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Babyface

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

W
Wisoky
Jag har nyligen köpt hudvårdsprodukter från Babyface och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Produkterna jag valde var lätta att hitta på deras webbplats, som var enkel och användarvänlig. Förut...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Optimal Hudvård hos babyface.se

  Jag har nyligen köpt hudvårdsprodukter från Babyface och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Produkterna jag valde var lätta att hitta på deras webbplats, som var enkel och användarvänlig. Förutom att ha ett brett utbud av produkter för olika hudtyper, så fanns det också många information om hur man använder sina produkter på bästa sätt möjligt. När jag väl hade bestämt mig för vilka produkter jag skulle köpa, så gick kassaprocessen snabbt och smidigt. Efter bara några dagar fick jag hem mina produkter i ett fint paket med personliga instruktioner om hur man använder sina produkter korrekt för optimala resultat. Efter att ha provkört dessa hudvårdsprodukter i flera veckor kan jag säga att skillnaden är märkbar - min hy känns mer återfuktad, mjukare och fräschare än tidigare. Sammanfattningsvis är min erfarenhet av Babyface mycket positiv - bra service, högkvalitativa produketer samt informativa beskrivningar gjorde mitt val av hudvård lättare. Rekommenderas till alla som letar efter en effektiv & pålitlig leverantör!


Andra personer tittade också på