Expondo

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 8

Total

7.5
100.0% skulle handla här igen

Expondo

Om du vill starta ett företag eller egen affär har du förmodligen hundra saker som du måste tänka på för att komma igång. En av de mest komplicerade sakerna som kommer att finnas på din lista är vilka material du behöver köpa och var du kommer att dem? Jo, nu behöver du inte tänka på det så mycket eftersom företaget Expondo är här för att hjälpa dig att få allt du behöver. Om du vill veta mer om Expondo och vad de kan göra för dig, fortsätt sedan läsa här på ReviewsBird.

Mer information om företaget Expondo?

Expando är ett tyskt e-handelsföretag som grundades år 2007 av Waldermar Moss och Piotr Stach. När företaget börjades hade de ingenting mer än ett extra rum i en lägenhet som du kunde använde som kontorsutrymme. I början hade de bara kunder i Tyskland och Österrike men genom åren har de utökat sina tjänster till Frankrike, Italien, England, Kina, Sverige, och flera andra länder. Expondo fick stor framgång och deras produkter och varor blev även tillgängliga på Amazon år 2010. Expondo tror väldigt starkt på att man ska inte bara hoppas att saker ska förändras utan att man faktiskt ska göra insatser för att förändra världen. Idag har företaget en verkstad och lager på 5700 m2 med över 1 miljon nöjda kunder.

Var erbjuder Expondo?

Expondo erbjuder tjänster och varor till företagsägare och entreprenörer. De erbjuder restuarangutrustning, hantverksutrustning, industriutrustning, och även utrustning inom sport & hälsa. Expondo garanterar att du kommer att få högkvalitativa produkter och varor oavsett vad du vill bygga för verksamhet. Det som är mest attraktiv är att du kan få beställa och köpa allting du behöver direkt från deras hemsida och få det levererad. Det betyder att du kommer att kunna spara väldigt mycket tid och inte behöva kolla på olika ställen för att komma i gång. Sådana utrustningar oftast har en högre prislapp och Expondo vet att det inte är alla som har råd för det. Så de erbjuder även en B-sortiment där man kan köpa begagnade utrustningar med garanti eller även köpa visa varor på reapris.

När du beställer nya varor (med vissa märken) på Expondo erbjuder de dig en 3-års garanti som gäller då i hela Europa. Betalningen görs enkelt och säkert via hemsidan. Då kan du betala med PayPal, Kredit- eller bankkort, banköverföring/SEPA, eller Klarna. Om du gör en beställning har du självklart rätt att ångra dig och det kan du göra inom 14 dagar. Expondos leverans har inga fraktkostnader och returer är också gratis. Man kan få sin beställning via GLS, UPS, eller Hermes och leveransen kan ta 1-3 dagar. Om man beställer i god tid kan man även få sin beställning samma dag.

Åsikter, tankar eller klagomål angående Expondo?

Det kan vara väldigt stressigt att börja sitt eget företag och onlinebutiker som Expondo kan verkligen hjälpa personer att få komma igång som företagsägare. Men man har alltid många frågor när det kommer till att köpa sådana utrustningar på nätet. Därför vore det bra om vi kunde höra från dig om du har varit kund hos Expondo. Hur bra är kvalitén på deras produkter? Kan man verkligen få allting man behöver när det kommer till utrustning för företagsägare? Fick du din leverans i tid och hur var din upplevelse? Lämna gärna en recension hos oss och dela dina tankar. Det kommer att vara till stor hjälp till flera andra personer!

Information

Köpenicker Straße 54
10179 Berlin
Köpenicker Straße 54
Tyskland
info@expondo.com

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

G
Granville 2 år sedan
7.5
Jag har precis köpt en korvgrill från expondo och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Beställningen var mycket enkel att göra - webbplatsen är lätt att navigera och jag hittade snabbt det...

Alla recensioner ( 1 )

Bästa upplevelsen hos Expondo!

Jag har precis köpt en korvgrill från expondo och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Beställningen var mycket enkel att göra - webbplatsen är lätt att navigera och jag hittade snabbt det jag letade efter. Fraktinformationen var också tydligt angiven, vilket gjorde mina förväntningar kristallklara. När produkten anlände hade den packats noggrant och väl skyddad i transportkartongen så den kom fram i utmärkt skick. Instruktionerna som följde med var lättförståeliga vilket hjälpte mig till att installera grillen snabbt utan några problem. Korvgrillens kvalitet imponerar verkligen på mig! Den ser professionell ut och arbetet utförs så jämnt - resultatet blir perfekt grillad korv! Min erfarenhet av expondos tjänst kan bara beskrivas som toppklassig - med högkvalitativ produkt, enkel beställningsprocess samt riktigt bra instruktioner vid leverans- alltid svårt när man beställer något nytt online men här kunde inte vara mer nöjda.

G
Granville 2 år sedan
6
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
7.5
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!