expondo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

expondo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Granville
Jag har precis köpt en korvgrill från expondo och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Beställningen var mycket enkel att göra - webbplatsen är lätt att navigera och jag hittade snabbt det jag le...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bästa upplevelsen hos Expondo!

  Jag har precis köpt en korvgrill från expondo och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Beställningen var mycket enkel att göra - webbplatsen är lätt att navigera och jag hittade snabbt det jag letade efter. Fraktinformationen var också tydligt angiven, vilket gjorde mina förväntningar kristallklara. När produkten anlände hade den packats noggrant och väl skyddad i transportkartongen så den kom fram i utmärkt skick. Instruktionerna som följde med var lättförståeliga vilket hjälpte mig till att installera grillen snabbt utan några problem. Korvgrillens kvalitet imponerar verkligen på mig! Den ser professionell ut och arbetet utförs så jämnt - resultatet blir perfekt grillad korv! Min erfarenhet av expondos tjänst kan bara beskrivas som toppklassig - med högkvalitativ produkt, enkel beställningsprocess samt riktigt bra instruktioner vid leverans- alltid svårt när man beställer något nytt online men här kunde inte vara mer nöjda.


Andra personer tittade också på