Footpatrol Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Footpatrol

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

Z
Zboncak
Jag var nöjd med min shoppingupplevelse på Footpatrol. De har ett brett sortiment av premiumskor, kläder och tillbehör från kända märken som NikeLab, adidas Consortium, Converse och Vans Vault. Jag...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bred samling av premiumprodukter | Snabb leverans | Exakt beskrivning online

  Jag var nöjd med min shoppingupplevelse på Footpatrol. De har ett brett sortiment av premiumskor, kläder och tillbehör från kända märken som NikeLab, adidas Consortium, Converse och Vans Vault. Jag är imponerad av deras noggrant utvalda kollektion som innehåller allt från klassiska stilar till innovativa designer. Det jag uppskattade mest med mitt köp var den snabba leveransen. Jag beställde mina skor online och de anlände bara några dagar senare i en välpackad box som skyddade dem under transporten. Mina nya skor passar perfekt och känns bekväma att bära hela dagen lång. Fotot på webbplatsen matchade exakt vad jag fick i verkligheten, vilket gjorde mig glad över mitt val. Totalt sett rekommenderar jag starkt Footpatrol för alla mode- eller sportentusiaster där ute som vill investera i en högkvalitativ produkt med utmärkt kundservice!


Andra personer tittade också på