YourSurprise

Alla recensioner

YourSurprise

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

YourSurprise

Om du ska ge bort en present till en när eller kär är chansen stor att de kommer bli väldigt glada om de får en present som verkligen är personlig. De kommer att kunna njuta av denna presenten under en lång tid och verkligen känna att det var du som valde ut den till dem personligen. Är du sugen på att ge bort en personlig present? Isåfall ska du kolla in hemsidan YourSurprise, eftersom det är vad de säljer. 

Innan inköp görs har du alltid möjligheten att här på ReviewsBird läsa recensioner, inte endast om YourSurprise utan även andra nätbutiker och tjänster

Mer information om YourSurprise
I mer än 15 år har YourSurprise kunnat står till hjälp på tusentals kunder inom Europa är ute efter en personlig present. Genom att ta tiden att antingen skapa eller hitta en riktigt personlig present kommer det att leda till ett större och mer positivt intryck. Presenter är alltid en trevlig sak att få, men det är något riktigt speciellt med att få en personlig present. Hos YourSurprise är det möjligt att själva skapa en personlig present eller eftersom det finns cirka 1 500 att välja mellan lär du hitta något som kommer att bli uppskattat. YourSurprise har försökt att inkludera så många som möjligt och därför finns det presenter hos dem anpassat för de allra minsta i familjen men även till far- och morföräldrar samt alla åldrar där emellan. 

En del av sortimentet hos YourSurprise är tänkt till företagskunder som ofta köper in ett stor antal på en gång. 

Det som YourSurprise erbjuder sina kunder
Vill du beställa en present? Börja med att hitta den perfekta presenten, du kan få hjälp på traven genom att använda kategorierna där presenterna antingen är indelade utgående från tillfälle eller till vem den ska. Efter att du hittat en presents kan du se till att göra den personlig. Du kan till exempel gravera ett glas, trycka valfria bilder på strumpor, skapa ett pussel med valfri bild och så vidare. Vid varje beställning du gör kommer du även ha chansen att lägga till ett grattis kort. Eftersom alla produkter är personliga kommer leveranstiderna att variera. Då du gjort din beställning och fått en orderbekräftelse kommer du kunna spåra ditt paket medans det är på väg. När det gäller personliga produkter som du själv designat gäller inte ångerrätten så man ska vara säker på sin sak då man gör en beställning. Vid frågor driver YourSurprise en kundtjänst som kan nås via e-post eller på mobilen. 

Åsikter och tankar om YourSurprise
Har du gett bort en personlig pryl som du köpt hos YourSurprise? Tycker du att produkten var i den kvalitet du hade förväntat dig? Skulle du velat ändra på något och tycker du att det finns ett stort urval av olika presenter eller inte? Skriv en recension på några meningar och hjälp många där ute som kanske känner sig lite vilsna på presentfronten.