YourSurprise Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

YourSurprise

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Roberta Rath
Jag hade nyligen äran att handla från YourSurprise och jag måste säga att min upplevelse var mer än positiv. Deras utbud av personliga presenter är verkligen imponerande, eftersom de erbjuder en mä...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Omdöme: Fantastisk kundupplevelse hos YourSurprise

  Jag hade nyligen äran att handla från YourSurprise och jag måste säga att min upplevelse var mer än positiv. Deras utbud av personliga presenter är verkligen imponerande, eftersom de erbjuder en mängd olika alternativ som kan anpassas med foton, text eller gravyr. Processen för att skapa min unika present kunde inte ha varit lättare. Jag valde helt enkelt den produkt jag ville ha och laddade upp mitt foto samt la till den önskade texten. Till min glädje såg den färdiga produkten exakt ut som på bilden online när jag fick hem den! Kundtjänsten på YourSurprise förtjänar också beröm för deras fantastiska professionella service. De svarade snabbt på alla mina frågor angående beställningen och informerade mig om exakt när produkten skulle skickas och levereras. Som helhet var mitt köp hos YourSurprise både roligt och lätt, samtidigt som jag fick en unik present till någon speciell i mitt liv. Med deras stora sortiment har du möjlighet att hitta rätt present för nästan vilket tillfälle som helst.


Andra personer tittade också på