Fruugo Sverige: omdömen och recensioner om leveranstid och retur

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 3
Kundservice 2
Pris 4
Leverans 2.3

Total

2.8
16.7% skulle handla här igen

Fruugo

Om man ska köpa någon produkt online så kan det verkligen vara svårt att veta vart man ska vända sig, eftersom man kan bli och undra: hur många butiker finns det inte riktigt där ute att välja mellan? Fruugo är nätbutiken och tjänsteplattform som kan komma till hjälp i dessa situationer eftersom den fungerar som en sökmotor på nätet.

Undrar du vad Fruugo är för sida? Vad du än söker efter så kan du hitta det hos fruugo.se. Fruugo söker nämligen efter produkter från flera butiker i hela världen och inte bara i Sverige. Det kan även vara bra att läsa om det kommer att tillkomma några gömda kostnader om du handlar via Fruugo? Är fruugo att lita på? Och går det att få tag på deras kundtjänst samt hur fungerar Fruugos retur och leveranstid? Du kan få läsa vad tidigare kunder har att säga genom att läsa deras omdömen och recensioner här på ReviewsBird.

Om Fruugo

Fruugo är ett företag som har sitt huvudkontor i England och de fungerar på marknaden som en global marknadsplats som söker bland olika återförsäljare runt om i hela världen. Det är möjligt att via dem söka bland olika typer av produkter, kategorier, valutor samt söka bland flera varumärken. Fruugo är en marknadsplats online vilket gör att det kan nå en stor grupp av människor var de än befinner sig därför, kan plattformen vara till en fördel för både konsumenter som vill handla online och för företagare som vill sälja sina produkter online. fruugo.se fungerar som en sökmotor och sammanlänkar kunder och företag över hela världen.

Vill du bli återförsäljare på Fruugo?

Visste du att du kan bli återförsäljare hos Fruugo? Råkar du själv vara företagare eller tillverkare av prylar är det även möjligt att ta hjälp av Fruugo om du vill sälja dina produkter och nå ut till konsumenter över hela världen. För att börja sälja produkter via Fruugo ska man skapa ett konto på deras hemsida och sedan fylla i alla uppgifter som krävs. Besök deras hemsida redan idag och bli återförsäljare på Fruugo.

Hur fungerar Fruugos sökmotor och vad erbjuder de?

På hemsidan finns en sökfunktion och där har kunder möjligheten att söka bland 10 000 000 produkter, men även bland 20 000 olika varumärken. Inne på hemsidan finns det även olika produktkategorier som till exempel: spel och pussel, skönhet och hälsa, kläder och accessoarer, hem och trädgård, möbler, mat och dryck, fordon och dela, elektronik, media, konst och underhållning, sportutrustning, tillbehör till djur samt företags verktyg och leveranser och mycket mer. Hos Fruugo hittar du i princip det mesta. Innan du bestämmer dig för att handla på Fruugo är det en bra idé att läsa omdömen och recensioner för att försäkra dig om att din beställning motsvarar dina förväntningar.

Produkter hos fruugo.se

Idag har fruugo.se över 10 miljoner produkter från 20 000 olika varumärken att erbjuda. Här är några mest besökta produkter som du kanske har intresse av. Deras MP3-spelare är den ultimata lösningen för musikälskare som vill ha en enhet som är lätt och smidig att ta med sig på resor eller till gym. Eller skaffa dig en taklampa som ger en stilfull belysning till ditt hem och är perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Skull Balaclava Mask är ett måste för de som vill vara bekväma och skyddade från vädret samtidigt som de har en annorlunda look. Hitta även Ronaldo Bakgrund som du pryda väggen med. Det är en perfekt detalj för att visa din kärlek till den berömde fotbollsspelaren. Slutligen, Panther Keps är ett mode medvetet tillbehör som kommer att förhöja din streetstyle och göra dig till en trendmedveten person. Besök fruugo.se och scrolla igenom deras breda sortiment av produkter för den moderna konsumenten.

Fruugo: kundtjänst och leveranstid

Letar du efter Fruugos kundtjänst? Då kan du istället hitta deras interaktiva hjälpcenter på deras hemsida under hjälp och FAQ. Där kan du söka efter bland annat din beställning, ändra eller avbryta din beställning, se din bekräftelsemejl, se din retur och läsa mer om deras villkor i helhet. Fruugo har tyvärr idag inte telefonnummer som kunder kan nå de på utan hänvisar till deras interaktiva hjälpcenter. Så här säger Fruugo om deras företag och kundtjänst,

‘’ Vi är leverantören av plattformen och kommersiell agent för våra återförsäljare, som har gett oss tillstånd att ingå avtal om försäljning av produkter för deras räkning. Vi är inte en affär i egen bemärkelse, och vi varken säljer eller skickar något själva. Istället är vi en plattform där internationella återförsäljare kan marknadsföra och sälja sina produkter. ‘’

Med det sagt, kan du som konsument kontakta återförsäljaren direkt via Fruugos kontaktform. Det gör du enklast genom att logga in på ditt konto, skriva ett meddelande om hur de kan hjälpa dig och du bör få svar inom 48 timmar från återförsäljaren.

Hur lång är leveranstiden hos Fruugo?

Har Fruugo lång leveranstid? Efter att du har valt vilka produkter du vill köpa och så kan hen i utcheckningen välja valfri leveransmetod. Om det är så att kunden gör en beställning från ett företag som befinner sig i samma land kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 2 - 5 arbetsdagar, i annat fall kan det ta mellan 5 - 14 arbetsdagar. Kunderna har även möjligheten att betala för expressleverans och alltså få sitt paket levererat snabbare. I dagsläget levererar Fruugo till 42 länder runt om i världen. Kunderna har möjligheten att efter 14 dagar från och med mottagandet av sina produkter göra en retur och alltså lämna tillbaka någon produkt. För att göra en retur ska en blankett i första hand fyllas i.

Är Fruugo en bluff?

Har du läst negativa recensioner om fruugo och undrar nu, Är Fruugo en bluff? Ibland kan saker och ting gå fel med ordrar och beställda produkter stämmer inte överens med bilderna som finns på nätet. Detta kan hända vilken butik som helst, men när det händer då gäller det att företaget i fråga ta sitt ansvar och hjälper dig så gott de kan. I världen över har Fruugo en relativt god rykte och är en pålitlig e-handelsplattform som erbjuder en säker och tillförlitlig tjänst. Många människor anser att Fruugo är ett bra val för att köpa produkter online på grund av deras breda sortiment och att det finns hjälp att få när saker och ting gå fel. Med detta avseende är Fruugo inte en bluff, utan anses vara en pålitlig e-handelsplattform som du kan lita på.

Omdömen om Fruugo

Råkar du vara en person som redan besitter erfarenhet av företaget Fruugo? Om du gör det, varför inte skriva en recension och dela med dig av dina egna åsikter. Du kan berätta om de har förmånliga priser eller inte, om du tror att du kommer handla hos dem igen och om det finns något du skulle velat ändra på. Medans du är här inne ska du inte glömma att du gratis kan läsa recensioner om andra företag och nätbutiker.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

J
Johan 11 månader sedan
4
Varorna kommer inte…
A
Anneli 3 månader sedan
3.5
Jag fick PS4 kontroller som inte fungerade. Antingen är det en bluff produkt eller så står det fel i deras beskrivning av varan. Står att kontrollerna ska funka till PS4, men det gör dom int...
A
Anne-Sophie Nastic 6 månader sedan
3
Har både beställt och betalt för länge sen Och har inte fått min vara jag beställt Handlar ALDRIG mer från Fruugo Vetkar vara bluff
L
Loui 1 år sedan
2
Obs. varning Bluff företag
Jätte dålig kvalitet och service
Jag köpte en barn surfplatta men den funkar inte och de vill inte tillbaka.
7" Barn Tablet Android Tablet P...
G
Georgios Georgiadis 1 månad sedan
2
jag bestälde enling följande som stod på deras hemsida
(Helt ny Amazon Fire Tv Stick 4k Max strömningsenhet | Stöder Wi-fi 6e (inkluderar TV-kontroller)


Men det kom...

Alla recensioner ( 6 )

Verktyg

Varorna kommer inte…

J
Johan 11 månader sedan
Beställning
4
Kundservice
2
Pris
8
Leverans
2
Total
4
Skulle du handla här igen?

PS4kontroller

Jag fick PS4 kontroller som inte fungerade. Antingen är det en bluff produkt eller så står det fel i deras beskrivning av varan. Står att kontrollerna ska funka till PS4, men det gör dom inte.

Väldigt oseriöst företag. Jag har skrivit med företaget TAI YUAN SHANG YOU HAO WU MAO XIAN GONG SI (säljer genom Fruugo) i flera veckor nu, men får inte återbetalning (avbryta betalning). Jag har inte betalat än genom Klarna och vill ej betala för produkter som inte funkar. Men kommer förmodligen bli tvungen att betala för det går inte att ha en vettig kommunikation med företaget och dom kommer inte att ge någon återbetalning.

De skyller bara på mig och säger att dom kontrollerar alla sina varor och det kan inte vara fel på dom. Men kontrollerna funkar inte och dom lyssnar inte på mig. Dom tror att jag ljuger eller har beställt fel produkt.

Efter att ha skrivit med dom i över en vecka och fått samma usla respons från dom hela tiden, så skrev jag till dom att dom bara scammar folk och behandlar sina kunder illa. Och scammar är vad dom gör när dom vill att folk ska betala för produkter som ej fungerar.

KÖP EJ FRÅN FRUUGO, många oseriösa företag som säljer produkter där som ej fungerar och scammar folk!!!

A
Anneli 3 månader sedan
Beställning
2
Kundservice
2
Pris
6
Leverans
4
Total
3.5
Skulle du handla här igen?

Batteridrivenvrmeflkt

Har både beställt och betalt för länge sen Och har inte fått min vara jag beställt Handlar ALDRIG mer från Fruugo Vetkar vara bluff

A
Anne-Sophie Nastic 6 månader sedan
Beställning
4
Kundservice
2
Pris
4
Leverans
2
Total
3
Skulle du handla här igen?

Barn surfplatta

Obs. varning Bluff företag
Jätte dålig kvalitet och service
Jag köpte en barn surfplatta men den funkar inte och de vill inte tillbaka.
7" Barn Tablet Android Tablet Pc 8 Gb Rom 1024 ... 600

Vad de skriver om produkten stämmer inte riktigt .
Man kan inte lita på de aldrig.
Jag rekommendera att köpa lite dyrare med bättre garanti och kvalitet men inte från Fruugo.

L
Loui 1 år sedan
Beställning
2
Kundservice
2
Pris
2
Leverans
2
Total
2
Skulle du handla här igen?

HeltnyAmazonFireTvStick4kMaxstrmningsenhetStderWifi6einkluderarTVkontroller

jag bestälde enling följande som stod på deras hemsida
(Helt ny Amazon Fire Tv Stick 4k Max strömningsenhet | Stöder Wi-fi 6e (inkluderar TV-kontroller)


Men det kom endast en fjärkontroll och de påstår att det skall vara endast en fjärkontroll för 319 kronor.
En sådan fjärkontoll kostar hos andra endast 149 kronor

Kan en fjärkontroll stödja 4k samt wifi6? vilken skämt

G
Georgios Georgiadis 1 månad sedan
Beställning
2
Kundservice
2
Pris
2
Leverans
2
Total
2
Skulle du handla här igen?

HÅRDDISK

VÄLDIGT DÅLIGT KUNDTJÄNST, FEL INFORMATION PÅ DERAS HEMSIDA. INGEN VÄRT ATT HANDLA HOS FRUUGO. JAG MÅSTE ANMÄLA TILL KONSUMENTVERKET.

B
Behailu Azage MetekU 1 år sedan
Beställning
4
Kundservice
2
Pris
2
Leverans
2
Total
2.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!