Boohoo

Alla recensioner

Boohoo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo ASOS
ASOS

Att handla kläder behöver inte vara krångligt. Idag finns ett stort utbud av butiker online som erbjuder allt från olika m&au...

Logo Floryday
Floryday

Troligtvis befinner du dig i en situation där du borde rensa ut din garderob. Många av oss har en tendens att spara saker av en ell...

Logo Jul-Tröja
Jul-Tröja

Den som firar jul vet hur mycket förberedelser som gäller. Det handlar om att laga mat och duka, fixa inbjudan till hela släkte...

Logo Gina Tricot
Gina Tricot

Ute efter en ny skjorta att ha på kontoret, kanske ett bar nya snygga byxor till en kommande utekväll eller varför inte en ny mysou...

Boohoo

Idag finns ett stort utbud av klädbutiker online och att hitta det rätta plagget kan vara knepigt. Vilken butik har flest varumärken? Vart kan man hitta lägst priser? Frågorna är många och genom att läsa recensioner kan man få hjälp på traven. Vi har samlat recensioner samt allt du behöver veta om företaget boohoo så att du kan känna dig trygg och bekväm när du handlar. 

Om boohoo
Boohoo är en butik online där man kan handla kläder. Företaget grundades år 2006 och redan ett år senare blev det ett internationellt företag som idag fraktar till hela världen. Hemsidan får in över 500 produkter varje vecka och deras mål är att producera trendiga kläder till ett lägre pris. 

Utöver detta är grundarna även engagerade i välgörenhet och har med hjälp av sina kollektioner uppmärksammat viktiga ändamål som bland annat Pride och Breast Cancer Awareness Month. Företaget har även donerat pengar och är noga med att använda sin plattform för att stötta välgörenhetsorganisationer. 

Boohoo arbetar aktivt för att värna om miljön och sina arbetare. Att använda bättre och mer hållbara material är en av punkterna i deras hållbarhetsstrategi. 2021 började företaget märka upp plagg som är gjorda av bättre material med texten "ready for the future". Dessa plagg består av minst 20 % hållbart material.  

Tjänster och produkter som erbjuds av boohoo
Boohoo erbjuder dam- och herrkläder till ett lägre pris. På hemsidan finns det ett brett sortiment av kläder men även skor, accessoarer och kosmetika. Boohoo erbjuder flera olika betalningsmetoder, bland annat via Klarna. Vid köp från företaget finns det två leveransalternativ, standardleverans och expressleverans. Vid standardleveransen tillkommer en fraktkostnad på 80 kronor. Alla leveranser är spårbara, även vid retur, vilket gör det möjligt för kunden att följa sitt paket hela vägen. 

Boohoo har en ångerrätt som gäller upp till 14 dagar från och med leveransdagen. Vid byte eller en eventuellt defekt vara gäller 28 dagar från och med leveransdagen. 

På hemsidan finns det alltid pågående kampanjer och rabattkoder och för stundenter finns en rabattkod tillgänglig året om. Boohoo har även lanserat en egen app som gör det möjligt för sina kunder att spara sina favoriter men också att genomföra köp. Appen erbjuder även en bildsökningsfunktion som kunden kan använda för att hitta det plagg den söker. I deras app kan man även hitta exklusiva erbjudanden samt få tillgång till nya kollektioner innan de lanseras på hemsidan.

Skulle man behöva komma i kontakt med företaget så finns deras kundtjänst tillgänglig på flera olika plattformar, bland annat via e-mail där de svarar inom 48 timmar. Om man har ett brådskande ärende kan man kontakta de via sociala medier för en snabbare respons. 

Åsikter eller eventuella klagomål
Har du handlat från boohoo tidigare? Lämna gärna en recension här hos ReviewsBird och berätta om dina upplevelser. Vad fungerade bra respektive dåligt? Har du några tips till framtida kunder som du vill dela med dig av? Dina åsikter gynnar inte bara företagets utveckling, det gör det också lättare för nya kunder att göra sina köp.