Boohoo

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 5
Kundservice 5
Pris 7
Leverans 5

Total

5.5
50.0% skulle handla här igen

Boohoo

Idag finns ett stort utbud av klädbutiker online och att hitta det rätta plagget kan vara knepigt. Vilken butik har flest varumärken? Vart kan man hitta lägst priser? Frågorna är många och genom att läsa recensioner kan man få hjälp på traven. Vi har samlat recensioner samt allt du behöver veta om företaget boohoo så att du kan känna dig trygg och bekväm när du handlar.

Om boohoo

Boohoo är en butik online där man kan handla kläder. Företaget grundades år 2006 och redan ett år senare blev det ett internationellt företag som idag fraktar till hela världen. Hemsidan får in över 500 produkter varje vecka och deras mål är att producera trendiga kläder till ett lägre pris.

Utöver detta är grundarna även engagerade i välgörenhet och har med hjälp av sina kollektioner uppmärksammat viktiga ändamål som bland annat Pride och Breast Cancer Awareness Month. Företaget har även donerat pengar och är noga med att använda sin plattform för att stötta välgörenhetsorganisationer.

Boohoo arbetar aktivt för att värna om miljön och sina arbetare. Att använda bättre och mer hållbara material är en av punkterna i deras hållbarhetsstrategi. 2021 började företaget märka upp plagg som är gjorda av bättre material med texten "ready for the future". Dessa plagg består av minst 20 % hållbart material.

Tjänster och produkter som erbjuds av boohoo

Boohoo erbjuder dam- och herrkläder till ett lägre pris. På hemsidan finns det ett brett sortiment av kläder men även skor, accessoarer och kosmetika. Boohoo erbjuder flera olika betalningsmetoder, bland annat via Klarna. Vid köp från företaget finns det två leveransalternativ, standardleverans och expressleverans. Vid standardleveransen tillkommer en fraktkostnad på 80 kronor. Alla leveranser är spårbara, även vid retur, vilket gör det möjligt för kunden att följa sitt paket hela vägen.

Boohoo har en ångerrätt som gäller upp till 14 dagar från och med leveransdagen. Vid byte eller en eventuellt defekt vara gäller 28 dagar från och med leveransdagen.

På hemsidan finns det alltid pågående kampanjer och rabattkoder och för stundenter finns en rabattkod tillgänglig året om. Boohoo har även lanserat en egen app som gör det möjligt för sina kunder att spara sina favoriter men också att genomföra köp. Appen erbjuder även en bildsökningsfunktion som kunden kan använda för att hitta det plagg den söker. I deras app kan man även hitta exklusiva erbjudanden samt få tillgång till nya kollektioner innan de lanseras på hemsidan.

Skulle man behöva komma i kontakt med företaget så finns deras kundtjänst tillgänglig på flera olika plattformar, bland annat via e-mail där de svarar inom 48 timmar. Om man har ett brådskande ärende kan man kontakta de via sociala medier för en snabbare respons.

Åsikter eller eventuella klagomål

Har du handlat från boohoo tidigare? Lämna gärna en recension här hos ReviewsBird och berätta om dina upplevelser. Vad fungerade bra respektive dåligt? Har du några tips till framtida kunder som du vill dela med dig av? Dina åsikter gynnar inte bara företagets utveckling, det gör det också lättare för nya kunder att göra sina köp.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

L
Lacy Rogahn 2 år sedan
8.5
Jag har precis handlat hos Boohoo och är väldigt nöjd med min upplevelse. De hade ett fantastiskt urval av trendiga kläder för både kvinnor och män, vilket gjorde det lätt för mig att hitta...
J
Jenny Ekstrand 22 dagar sedan
2.5
Svarar inte på mail vilket gör att jag inte kan returnera varor

Alla recensioner ( 2 )

Nöjd Kundupplevelse hos Boohoo

Jag har precis handlat hos Boohoo och är väldigt nöjd med min upplevelse. De hade ett fantastiskt urval av trendiga kläder för både kvinnor och män, vilket gjorde det lätt för mig att hitta något som passade min stil. När jag navigerade på deras hemsida var det enkelt att söka efter vad jag letade efter tack vare kategoriseringen av produkterna. Dessutom hade de bra bilder på alla produkter så att jag verkligen kunde se hur plaggen skulle se ut när jag bar dem. Jag blev imponerad över Boohoos snabba fraktprocess - min order kom fram inom bara några dagar från inköpsdatumet! Produkterna var också välpackade och i utmärkt skick vid ankomsten. Storleks-och passningsguiderna hjälpte mig definitivt att välja rätt storlek för kläderna även om man ibland kan ha svårt att avgöra sina mått själv. Allt som allt kan jag utan tvekan rekommendera Boohoo till andra modemedvetna shoppare där ute som vill ha upp-to-date mode till rimliga priser

L
Lacy Rogahn 2 år sedan
8
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
8.5
Total
Skulle du handla här igen?

Klnningar

Svarar inte på mail vilket gör att jag inte kan returnera varor

J
Jenny Ekstrand 22 dagar sedan
2
Beställning
2
Kundservice
4
Pris
2
Leverans
2.5
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!