Zooplus

Alla recensioner

Zooplus

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Petster
Petster

Att vara husdjursägare är vanligt och därför är chansen stor att du där ute är ägare till kanske en hund, k...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Bimago
Bimago

Med konst har man möjligheten att uttrycka både känslor och humör, inte bara då man skapar konsten men även då...

Zooplus

Zooplus.se är en webbutik där du kan beställa alla förnödenheter åt dina husdjur. I Zooplus urval hittar du djurmat, tillbehör och husdjursleksaker för alla sorters husdjur. 

Zooplus vision är att vara en pålitlig och praktisk djuraffär som säljer alla sorter av djurfoder och förnödenheter som du kan behöva åt ditt husdjur, och att erbjuda bästa möjliga service och kvalitet till bästa pris. Företaget har lång erfarenhet av husdjursprodukter och har idag över 9 000 olika produkter i webbutiken.

Allt för hundar, katter och alla andra husdjur
Vill du beställa hemleverans av hundmaten istället för att bära den själv från affären? Bekanta dig med Zooplus stora urval hundmat så slipper du bära allt hem själv! I Zooplus nätbutik hittar du ett brett utbud av förnödenheter och många typer av foder för hundar. Många välkända och populära varumärken finns representerade i butiken. I tillbehören hittar du allt din hund behöver för ett bra liv såsom hundsängar, koppel, halsband, hundkläder, tillbehör för att trimma pälsen och även hundkojor.

Har du en katt? Då ska du ta en titt på Zooplus stora sortiment för katter.  Det finns torr- och våtfoder för katter, kattgodis och vitaminer för katter i webbutiken. Utbudet av tillbehör inkluderar leksaker, klätterstolpar, kattbäddar, sand och ett brett utbud av kattluckor för att få ut ditt husdjur när de vill.

Inga husdjur har glömts bort i Zooplus nätbutik. Avdelningen för gnagare har förnödenheter och mat till olika sorters gnagare, exempelvis hamstrar, marsvin, möss och kaniner. Det finns även burar och leksaker.

De större husdjuren är också viktiga för Zooplus och Zooplus har ett urval mat och delikatesser för hästar.

Mat och tillbehör för fiskar samt akvarier finns också att köpa. Fiskmatsutbudet i nätbutiken är sorterat efter fiskart, märke och typ av mat.

Också specialkost för djur som har specialdieter på grund av exempelvis allergier eller övervikt, eller som behöver näringstillägg eller vitaminer finns det produkter att välja mellan.

Beställ på Zooplus
Du kan göra din beställning i Zooplus nätbutik. Beställningen kan betalas med direkt onlinebetalning, kreditkort, PayPal eller faktura. Efter att du skickat in din beställning får du en orderbekräftelse via e-post. Dessutom kommer det en leveransbekräftelse när produkterna lämnat nätbutikens lager.

Du kan logga in på Zooplus för att följa din beställning. Leveranstiden är cirka 3 - 5 arbetsdagar. Om du ångrar ditt köp kan du returnera produkterna inom 14 dagar efter att du mottagit paketet. I detta fall ska produkten vara oanvänd och får inte visa några spår av användning. Defekta produkter kommer att bytas ut eller återbetalas. För att returnera produkten kan du kontakta kundtjänst via kontaktformuläret på hemsidan eller per telefon.

Vill du veta hur andta har upplevt Zooplus service och kvalitet? Du kan bekanta dig med recensioner för Zooplus och se vad andra har att säga om Zooplus produkter! Har du själv beställt från Zooplus? Skriv då en recension, ge ditt omdöme och hjälp andra att bekanta sig med  Zooplus nätbutik!

Se gärna också vilka andra nätbutiker som finns på våra sidor och läs recensioner som andra användare har gett dem.