Dr. Smile

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 6

Total

8
100.0% skulle handla här igen

Dr. Smile

Har du någonsin haft tandställning? Eller känner du kanske någon som har? Upp till 45 % av människorna har och använder tandställning idag, eftersom felaktiga eller sneda tänder, eller andra tandrelaterade problem är ganska vanliga. Enbart dentala aligners-verksamheten var värd 4,06 miljarder USD 2021 och förväntas växa till 5,1 miljarder USD 2028!

Tyvärr är justeringar fortfarande ganska dyra, och för många människor kan det kosta för mycket att helt enkelt genomgå en skönhetsoperation. Det är här ett billigare alternativ till hängslen har dykt upp, kallade aligners eller "osynliga hängslen". Detta är inget nytt, men innovationer har gjort nästan osynliga aligners som kallas "clear aligners" populära. Dessa tillverkas av många företag över hela världen och tar i många fall på sig ansvaret för att reparera snedställning av tänder hos vuxna. Frågan blir då vilken ska jag välja? Och vad är både säkert och effektivt?

Det är här vi på ReviewsBird kan hjälpa till genom recensioner, kommentarer och betyg, där andra delar med sig av sina erfarenheter i hopp om att hjälpa dig att känna dig säker på ditt val.

Vad är DrSmile?

Företaget Dr. Smile är ett ortopediskt alignerföretag med fokus på osynliga aligners för korrigering av tänder. Dr. Smile grundades 2016 och är ett varumärke som ägs av Urban Technology GmbH, som har sitt huvudkontor i Berlin. Med hjälp av deras hemsida erbjuder de en personlig behandlingsplan som kan göras hemma.

Det globala marknadsvärdetClear Aligners för tandvård uppskattas till 2,85 miljarder US-dollar, vilket förklarar vad som allmänt ses som en snabb ökning. Deras marknadsföringsstrategi är direkt till kund (DTC), med flera betalningsmetoder baserade på månatliga förskottsbetalningar snarare än en fullständig engångsbetalning.

Företaget har tilldelats flera utmärkelser för sitt varumärke och sina produkter, varav några är "Brand Trust" som de vann i Tyskland. Dessutom vann de Focus' Money "Bästa produktkvalitet", vann även i Tyskland för att nämna några.
Förutom kvaliteten på produkten är ett annat försäljningsargument som företaget använder deras betalningsplan. DrSmile erbjuder en prenumerationsplan baserad på personlig behandling. Och med mycket av arbetet som utförs av dig är priset betydligt lägre än en standardbehandling från din lokala ortodontist.

Fungerar produkten?

Med tanke på att företaget har fått utmärkelser som "Most Trusted Brand" och "Highest Quality", pekar det på värdet av deras produkt. Dessutom erbjuder företaget en "nöjd kundgaranti", där om du inte uppnår önskat resultat kommer de att täcka eventuella ytterligare ortodontiska kostnader och revidering av din behandlingsplan.

Hur väl det fungerar är också lite upp till dig, eftersom du kommer att behöva ta vissa former själv, om det görs på rätt sätt, men detta bör inte påverka resultaten.

Är sidan säker att köpa från?

Eftersom betalningsmetoden är prenumerationsbaserad kommer företaget självt att skicka dig räkningarna, så ingen onlinebetalning krävs.

Dessutom erbjuder deras företag ett öppet köp i 14 dagar från inköpsdatum, så länge produkten är oanvänd.
Med dessa poäng, tillsammans med deras priser, verkar deras omdöme vara bra.

Vi behöver din feedback!

Har du använt Dr. Smile-produkter? Var du nöjd med deras kundservice, och ännu viktigare, var du nöjd med resultatet? Vi på ReviewsBird gör vårt bästa för att hjälpa till med recensioner, kommentarer och betyg, men för att hålla dem uppdaterade behöver vi din hjälp! Med din erfarenhet kan du hjälpa många andra att känna sig säkra på sitt val.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

L
Lorine Jacobs 2 år sedan
8
Jag vill starkt rekommendera DR SMILE för alla som söker en säker och bekväm lösning för att räta på tänderna. Jag hade länge velat göra något åt mina sneda tänder, men var orolig över det s...

Alla recensioner ( 1 )

DR SMILE - En revolutionerande metod för tandreglering

Jag vill starkt rekommendera DR SMILE för alla som söker en säker och bekväm lösning för att räta på tänderna. Jag hade länge velat göra något åt mina sneda tänder, men var orolig över det smärtsamma och tidsödande alternativet med traditionella tandställningar. Efter att ha hört talas om DR SMILE bestämde jag mig för att boka en gratis rådgivning och ta reda på mer om deras osynliga tandskenor. Personalen var mycket professionell och vänlig under hela processen. Efter en grundlig undersökning fick jag min personligt anpassade serie av tandskenor som passade perfekt till min mun. Skönheten hos dessa tandskenor låg i det faktum att de är osynliga vilket gjorde dem så diskreta. Instruktionerna för användning var tydliga, noggranna och lättförståeliga vilket gjorde användningen av produkten mycket bekvämt. Jag upplevde inget obehag eller smärta när jag använde produkten även efter flera dagar härdat jag vant mig vid den nya rutinen utan problem. Dessutom uppvisades ett märkbart positiv resultat bara inom några veckors regelbunden användning! Sammanfattningsvis har mitt besök hos DR SMILE överträffat alla mina förväntningar, från kundservice till produktens effektivitet. Jag kan varmt rekommendera den här behandlingen!

L
Lorine Jacobs 2 år sedan
8
Beställning
10
Kundservice
8
Pris
6
Leverans
8
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!