Booztlet Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Booztlet

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

N
Noemi
Jag hade en fantastisk upplevelse med Booztlet. Jag köpte ett par skor till outlet-pris och var imponerad av den höga kvaliteten på produkten. Dessutom hade de dagliga erbjudanden som gjorde det än...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska fynd hos Booztlet

  Jag hade en fantastisk upplevelse med Booztlet. Jag köpte ett par skor till outlet-pris och var imponerad av den höga kvaliteten på produkten. Dessutom hade de dagliga erbjudanden som gjorde det ännu mer lockande att handla från deras webbutik. Booztlet har över 900 varumärken där man alltid kan hitta sina favoriter till reducerade priser upp till 70%. Genom mina inköp märkte jag också hur snabb leveransprocessen var, vilket verkligen underlättade för mig. Jag kommer definitivt att återkomma till Booztlet vid framtida inköp, särskilt med tanke på priserna och utbudet av produkter!


Andra personer tittade också på