LightInTheBox

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 10

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

LightInTheBox

Alla företag är ute har en nisch som de väljer att driva sin verksamhet utgående från. Vissa företag satsar på en viss målgrupp medans andra lägger all sin tid på att framställa en viss typ av produkter. LightInTheBox har en nisch där de försöker att ha ett så stort sortiment som möjligt, anpassat för alla där ute oberoende ålder eller kön.

Här på ReviewsBird kan du läsa recensioner om bland annat LightInTheBox, men även om många andra företag som finns där ute.

Information om LightInTheBox

LightInTheBox är ett globalt e-handelsföretag som grundades och lanserades under 2007 och har sedan dess erbjudit sina kunder möjligheten att på ett bekvämt sätt handla ett brett urval av livsstilsprodukter till trevliga och förmånliga priser. De levererar sina produkter direkt till konsumenterna runt om i världen och av den orsaken kan de ha så pass låga priser, eftersom de har valt att skippa alla mellanhänder. LightInTheBox har redan som det är ett brett sortiment beståendes av många produkter samt att det dagligen tillkommer över 1 000 produkter i sortimentet.

LightInTheBox är aktiva på sociala medier där de delar med sig av tips och tricks men även information då de har olika erbjudanden och kampanjer. För ett smidigare shoppande kan LightInTheBox appen laddas ned via AppStore eller Google Play för att shoppa direkt via mobilen.

Produkter och tjänster LightInTheBox erbjuder

Eftersom LightInTheBox har så många produkter i sortimentet går de att se alla indelade i olika kategorier, men det går även att direkt använda sökfunktionen för att söka enskilda produkter. Säker vill man alltid känna sig och därför går det att betala på flera olika sätt hos företaget, dessa är till exempel: via PayPal, med Klarna eller direkt med kort eller via internetbanken. På varje artikel står det en uppskattad leveranstid, vissa längre än andra. Du som kund kan i de flesta fall räkna med en leveranstid på mellan 15-45 dagar varierande på vad du väljer att köpa.

LightInTheBox vill att deras kunder givetvis ska bli nöjda och därför går det att returnera inköpta produkter inom 7-30 dagar. Returtiden varierar beroende på vad kunden köpt och vid returer får kunden alltid själv står för kostnaden. För att göra en retur eller ställa en fråga ska kundtjänsten kontaktas vilket kan göras via mejl.

Omdömen, åsikter eller klagomål om LightInTheBox

Om du gjort en beställning hos detta företaget kan väl du lämna en recension här inne hos oss? Du kan berätta om produkterna är värda sitt pris, om de är gjorda av bra kvalitet eller inte och om du tror att du kommer handla hos dem igen eller inte. Med din recension kommer du att kunna hjälpa många.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

M
Mr. Tyrique Gutkowski 2 år sedan
8.5
Jag köpte nyligen en brudklänning från Light in the box och jag måste säga att jag är mer än nöjd med min erfarenhet av köpet. Det var väldigt enkelt att hitta den perfekta klänningen för mi...

Alla recensioner ( 1 )

'Kundnöjdhet hos LighInTheBox'

Jag köpte nyligen en brudklänning från Light in the box och jag måste säga att jag är mer än nöjd med min erfarenhet av köpet. Det var väldigt enkelt att hitta den perfekta klänningen för mig på deras hemsida, och urvalet var fantastiskt. Jag kunde konfigurera min sökning efter storlek, färg, stil och budget - vilket gjorde det möjligt för mig att snabbt hitta vad jag letade efter. När klänningen kom levererades den mycket snabbt. Klänningen hade hög kvalitet och såg verkligen ut som på bilden på deras webbplats. Dessutom var priset mycket överkomligt jämfört med andra butiker där ute. En annan sak som imponerade mig med Light in the box var deras tillmötesgående kundservicepersonal. Jag hade några frågor angående beställningsprocessen och de svarade snabbt och vänligt. Jag rekommenderar starkt Light in the box till alla som söker efter prisvärda produkter som har högsta kvaliteten i material samt ett stort urval av kläder för olika tillfällen inklusive bröllop, heminredningar, elektronik m.m.

M
Mr. Tyrique Gutkowski 2 år sedan
6
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
8.5
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!