Valostore Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Valostore

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Lenna Smith
Jag har precis köpt ett antal produkter från Valostore och jag är glad över min erfarenhet. Jag blev positivt överraskad av den stora samlingen av ficklampor, pannlampor och extraljus som butiken h...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Tillfredsställande Shopping Upplevelse hos Valostore

  Jag har precis köpt ett antal produkter från Valostore och jag är glad över min erfarenhet. Jag blev positivt överraskad av den stora samlingen av ficklampor, pannlampor och extraljus som butiken hade att erbjuda. Priserna var mycket konkurrenskraftiga, så jag behövde inte oroa mig för att spendera en förmögenhet på högkvalitativa produkter. När det gäller leveranstiden kan jag säga att den var snabbare än vad jag väntade mig från Nordens största ljusbutik. Produkterna levererades inom några dagar vilket gjorde hela köpupplevelsen bekväm och problemfri. Sist men inte minst, välkomnandet av deras kundservicepersonal fick mig verkligen att känna mig uppskattad som kund. De svarade effektivt på alla mina frågor och hjälpte till med eventuella frågor eller oro som jag hade om beställningen. Totalt sett skulle jag starkt rekommendera Valostore för alla dina belysningsbehov! Lägre priser, snabb leverans och marknadens bästa produkter - allt under samma tak!


Andra personer tittade också på