Hudoteket

Alla recensioner

Hudoteket

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Ginos
Ginos

Butiker som säljer smink- och skönhetsprodukter finns det många av där ute, så hur ska man egentligen ta sig till vä...

Logo Sephora
Sephora

Har du någonsin köpt en produkt som du varit missnöjd med? Eller har du behövt hjälp av ett företags kundstjäns...

Logo Cocopanda
Cocopanda

Cocopanda.se är en av de största online skönhetsbutikerna i Sverige. Cocopanda säljer smink, hudvård, hårv&ari...

Hudoteket

Vi har alla varit med om en dålig upplevelse när vi shoppat. Det kan vara en dålig produkt, ett otrevligt bemötande från personal eller något som gått fel vid en beställning. Vi på ReviewsBird vill göra det enklare för dig att hitta produkter och företag som passar dig och leder dig till ett lyckat köp. Genom att läsa recensioner innan ett köp kan du enkelt undvika alla dessa problem och känna dig trygg i din shopping. Här nedan har vi samlat all information du behöver om företaget Hudoteket. 

Om Hudoteket
Hudoteket är en webshop som säljer hudvårdsprodukter. Företaget finns även i fysisk butik i form av en salong med ett flertal olika tjänster. Den första salongen öppnades år 1972 i Jönköping och redan i slutet på 90-talet var Hudoteket först med att sälja skönhetsprodukter online. Idag är Hudoteket en av de största skönhetsbutiker som finns på nätet.

Hudoteket har genom åren fått ett flertal olika utmärkelser, bland annat blev de vinnare av årets Dermapensalong år 2019. Samma år fick de också ett diplom av Bioline för deras 20 år av lojalitet. Företaget försätter att utvecklas och har idag cirka 30 medarbetare i sin salong i Jönköping. 

Tjänster och produkter som erbjuds av Hudoteket
Hudoteket erbjuder hudvårdsprodukter samt ett flertal olika behandlingar. Webshopen har ett brett sortiment av hudvård, borde för män och kvinnor och har även ett sortiment av ekologiska och veganska produkter. Om man är osäker på vilka produkter som passar ens hudtyp bäst så finns det möjlighet att göra en helt kostnadsfri hudanalys. Detta avgörs av Hudotekets hudspecialister genom att du svarar på ett frågeformulär. Även en hudanalys som är specialiserad för solprodukter finns tillgänglig att genomföra. 

Salongen erbjuder en mängd olika behandlingar, bland annat för hud och hår. Hudoteket är även aktiva på instagram där man kan se resultat av behandlingar samt lära känna alla behandlare innan eventuell bokning. 

Vid köp hos Hudoteket har du en ångerrätt på 14 dagar, för att ångra en vara kan du kontakta kundtjänsten via mejl eller telefon. Hudoteket accepterar flera olika betalningsmetoder bland annat Klarna. Ordern är spårningsbar och leveranstiden beror på vilken leveransmetod du väljer men den är normalt på mellan 1-4 dagar. Du kan välja mellan DB Schenker, Postnord och Budbee eller att hämta upp din order på deras showroom som finns i Jönköping. För tillfället fraktar Hudoteket till Sverige, Finland och Danmark. 

När du gjort din första order blir du automatiskt medlem i Hudotekets kundklubb. Detta ger dig möjlighet att samla poäng på dina köp och behandlingar. Dessa poäng omvandlas sedan till bonuscheckar eller gåvor som går att hämta ut två gånger om året. 

Åsikter eller klagomål
Har du handlat från Hudoteket? Vi vill veta allt om ditt köp! Vad fungerade bra och vad kan företaget förbättra? Kanske har du en produkt du vill tipsa andra om eller en ge en guldstjärna till en specifik person i deras kunstjänst? Vi uppskattar alla recensioner, långa som korta, och vi ser fram emot att höra vad just du tycker om Hudoteket!