Zaful

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 8

Total

7.5
100.0% skulle handla här igen

Zaful

Verkligheten är att mode är större nu än någonsin! Det finns modebutiker över hela internet. Men tyvärr, även med så många alternativ, blir det svårare att hitta unika klädesplagg. Så vad gör du om du vill sticka ut lite mer? Vart kan du vända dig om du vill köpa kläder som inte nödvändigtvis ser ut som alla andras kläder? Det är vad Zaful har att erbjuda dig! Om du vill lära dig mer om Zabul och vad denna modejätte har att erbjuda dig, läs mer här på ReviewsBird.

Mer information om företaget Zaful?

Zaful är ett snabbmode onlinebutik som grundades i Hong Kong år 2014 och som säljer kläder och accessoarer som är mer exklusiva än andra modebutik. Det som gör att företaget är ännu mer unikt är att de har valt att endast vara online och inte ha någon fysik butik alls.

Jämfört med andra e-handelsbutiker fokuserar Zaful mycket på mode med hållbarhet. De vill förbättra deras arbetssätt och ha en bättre miljöpåverkan. För att tillverka deras varor arbetar de med andra företag som också producerar hållbara material. Zaful leverar i hela världen och idag kan man få deras produkter i över 260 länder.

Vad erbjuder Zaful?

Zaful erbjuder kläder och accessoarer som man kan beställa direkt från deras hemsida och få hemlevererad. Man kan köpa toppar, känningar, jeans, shorts, och även underkläder på Zaful. Hemsidan är lätt att navigera och allting finns under olika kategorier. Man kan även välja att se alla varor som har rabatter eller bara se kläder som är bästsäljare. Om man vill kan man filtrera för att se kläder som bara har en vis färg och man kan också filtrera per pris.

Eftersom Zaful är ett internationellt företag som säljer varor över hela världen finns det olika betalningssätt. Man kan välja att betala med PayPal, kreditkort, bankkort, eller även betala via banköverföring. För banköverföringar är det för beställningar som är endast över $500. När det kommer till Zafuls leveranstider, får man räkna med att få vänta 3-10 arbetsdagar för att få sin beställning (beroende på var man bor i världen). På Zafuls hemsidan kan man gå in och välja vilket land man bor i och få en beräkning på ungefär hur många dagar det kommer att ta för att få sin beställning. Zaful har returrätt på 30 dagar och det gäller 30 dagar från att du har fått din beställning.

Någonting annat som är lite speciell med Zaful är att de har en app som man kan ladda ner på AppStore, Google Play, eller AppGalle. Så kunderna behöver inte alltid vara vid en dator för att kunna göra en beställning.

Åsikter, tankar eller klagomål angående Zaful?

Snabbmode

har inte alltid haft det bästa ryktet men Zaful verkar vilja ändra på det. Att de tänker på hållbarhet och miljöpåverkan är ju bra. Men hur bra är deras kläder? Om du har köpt från Zaful förut vill vi gärna höra dina åsikter. Erbjuder Zaful bra varor som har bra kvalitet? Är det priserna som de erbjuder värd de produkterna man får? Och hur gick med leveransen när du beställde? Lämna en recension här på ReviewsBird och dela dina tankar med oss! Det kommer att hjälpa flera andra personer!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

D
Dietrich 1 år sedan
7.5
Jag har precis köpt några kläder från Zaful, och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det var enkelt att hitta det jag letade efter på deras webbplats, och utbudet av kl...

Alla recensioner ( 1 )

En Positiv Erfarenhet Handlar om Zaful

Jag har precis köpt några kläder från Zaful, och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det var enkelt att hitta det jag letade efter på deras webbplats, och utbudet av kläder för kvinnor och män var imponerande. Kvaliteten på de plagg som jag beställde överträffade faktiskt mina förväntningar. De passade perfekt och var mycket bekväma att bära. Dessutom så ligger priserna på ZAFUL i en rimlig prisklass. Dessutom vill jag poängtera hur snabbt min beställning levererades till mig - allt kom fram inom den angivna tidsramen enligt hemsidan. Jag uppskattar också den gratis frakten när du spenderar mer än ett visst belopp. Sammanfattningsvis hade jag en positiv erfarenhet med Zaful, detta företaget erbjuder hög kvalitet modekläder till ett överkomligt pris samt snabb leverans!

D
Dietrich 1 år sedan
6
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
7.5
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!