Zaful Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Zaful

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dietrich
Jag har precis köpt några kläder från Zaful, och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det var enkelt att hitta det jag letade efter på deras webbplats, och utbudet av kläder fö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Positiv Erfarenhet Handlar om Zaful

  Jag har precis köpt några kläder från Zaful, och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det var enkelt att hitta det jag letade efter på deras webbplats, och utbudet av kläder för kvinnor och män var imponerande. Kvaliteten på de plagg som jag beställde överträffade faktiskt mina förväntningar. De passade perfekt och var mycket bekväma att bära. Dessutom så ligger priserna på ZAFUL i en rimlig prisklass. Dessutom vill jag poängtera hur snabbt min beställning levererades till mig - allt kom fram inom den angivna tidsramen enligt hemsidan. Jag uppskattar också den gratis frakten när du spenderar mer än ett visst belopp. Sammanfattningsvis hade jag en positiv erfarenhet med Zaful, detta företaget erbjuder hög kvalitet modekläder till ett överkomligt pris samt snabb leverans!


Andra personer tittade också på