30 företag

Djuraffärer

...

  Djuraffärer

  Liksom människor har husdjur sina egna behov. Som människor vill din hund eller katt ha mat av god kvalitet. Men varje djur är annorlunda - katten vill ha ett klostativ, din hund vill ha en säng, en filt och ett ben. Kaninen, hamstern och fågeln vill ha en ren och stor bur, fisken i akvariet behöver växter och platser att gömma sig. Eller kanske du bara vill ge ditt husdjur en godbit eller leksak?


  Djuraffärer

  Oavsett vad ditt husdjur behöver eller vill kan du hitta det i en djuraffär. Men vilken djuraffär ska du vända dig till för ett brett utbud? Vilken är billigast? Vem säljer de bästa produkterna och ger bäst råd och service? Vi har gjort en översikt över alla djuraffärer. För att hjälpa dig att göra ditt val har kunder delat med sig av sina erfarenheter, åsikter och recensioner. Har du några personliga erfarenheter? Lämna gärna din egen recension.

  Allt för husdjuret

  Du kan vanligtvis hitta allt du behöver i vilken djuraffär som helst. Oavsett om du äger en katt, hund, fågel, fisk eller gnagare och ibland en häst. Alla djur behöver olika saker, men alla behöver de mat, en sovplats, en bra säng, leksaker och omsorg.

  Idag finns det otaliga varumärken som producerar djurfoder. Vad som är bäst för just ditt husdjur beror på situationen. Alla dessa märken erbjuder vanligtvis olika typer av foder som passar en specifik ras, ålder och hälsosituation. Det är bra att prata med en veterinär innan du väljer foder, så att valet blir både enklare och mer korrekt. Om du är osäker eller inte haft möjlighet att prata med veterinären kan du alltid fråga de anställda i butiken om rekommendationer. Förutom foder behöver djuret en matskål. Det finns många olika varianter, både vanliga och automatiska, som kan ställas in för att mata djuret vid specifika tidpunkter. Detsamma gäller vattenskålar och dricksfontäner.

  Alla djur gillar att leka och hålla sig sysselsatta så att de inte blir uttråkade, annars börjar de snabbt förstöra dina saker och möbler. Se till att ditt djur hela tiden har leksaker. Dessa behöver inte kosta mycket, men det är klokt att välja de som håller bra kvalitet och håller länge utan att ta skada. Se till att leksakerna du väljer är säkra för djuret och att det inte finns några farliga detaljer som kan sväljas eller skada ditt husdjur.

  Vi gillar alla en bra, säker och mysig plats att sova på, och detsamma gäller för djur. Du hittar många olika alternativ till alla möjliga priser. Välj en bra hundsäng eller en kattkorg så att ditt husdjur alltid får en god natts sömn och är full av energi för lek och skoj.

  Om du äger en fågel, gnagare eller fisk vet du förmodligen redan hur dyr utrustning kan vara. Alla husdjur, oavsett storlek, förtjänar att ha en trygg, ren och rymlig miljö att leva i. Du kan spara mycket genom att välja en mindre bur eller akvarium, men är det bra för djuret? Det är ofta klokt att investera i den utrustning man använder för att djuret ska kunna leva ett bra liv. Ja, det kan snabbt kosta ganska mycket, men det går att hitta bra erbjudanden på ännu dyrare alternativ, det är bara att hänga med.

  Tjänster

  Vissa djuraffärer erbjuder olika tjänster som du kan använda. Det varierar från butik till butik, men vanligtvis finns det djurfrisörer som kan bada, klippa pälsen och klösa ditt djur, oftast hundar. Vill du ta hand om djuret själv kommer du att kunna hitta schampo, borste, klotång och mycket mer.