Vital Pet

Alla recensioner

vital pet

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kayden Wolff
Jag köpte nyligen Vital Pet för min hund och jag är otroligt nöjd med produkten. Jag märkte en stor skillnad efter bara några veckor av att ge min hund detta naturliga fodertillskott. Min hunds art...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Produktrecension: Vital Pet - Naturligt fodertillskott mot Artros och Ledskador

  Jag köpte nyligen Vital Pet för min hund och jag är otroligt nöjd med produkten. Jag märkte en stor skillnad efter bara några veckor av att ge min hund detta naturliga fodertillskott. Min hunds artros har varit ett problem under lång tid, men Vital Pet hjälpte verkligen till att lindra obehaget och öka rörligheten i lederna. Jag uppskattar också att detta tillskott utvecklats av forskare vid Akademiska sjukhuset i Uppsala, vilket ger mig förtroende för produktens kvalitet och effektivitet. Det är också prisvärt jämfört med liknande produkter på marknaden. Sammantaget skulle jag starkt rekommendera Vital Pet till alla som vill ge sina fyrbenta vänner det bästa vården möjligt.


Andra personer tittade också på