Reseguiden Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Reseguiden

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Marianna Witting II
Jag har just avslutat min bokning till en fantastisk semester via Reseguiden.se och ville dela med mig av mina positiva erfarenheter. Hemsidan var mycket lätt att söka och navigera på, jag kunde s...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska användarupplevelser med Reseguiden

  Jag har just avslutat min bokning till en fantastisk semester via Reseguiden.se och ville dela med mig av mina positiva erfarenheter. Hemsidan var mycket lätt att söka och navigera på, jag kunde snabbt filtrera resultat för att hitta perfekta resan inom mitt budgetområde. Alternativ från olika researrangörer presenterades logiskt och tidsbesparande, vilket gjorde det mycket smidigt att hitta den bästa affären. Jag uppskattar också förmågan att se recensioner från andra resenärer som verkligen hjälpte mig vid beslutsfattandet. En annan sak som imponerade på mig var deras utbud av paketresor - allt du behöver ordna för din nästa drömsemester finns där. Från flyg till hotell och aktiviteter kan du få allt i en enda bokning! Deras "sista minuten" erbjudanden ger också grymma prisnedsättningar för de spontana äventyrslystna. Reseguidens användarvänliga webbplats skapade verkligen en no-stress upplevelse när jag skulle planera min kommande semesterresa, så jag rekommenderar definitivt Reseguiden.se om du vill ha ett njutbart sökande efter din nästa top-resa!


Andra personer tittade också på