TUI Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

TUI

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rawaz
Det började med att vi bokade en smekmånads resa i god tid. Vi kände att vi hade väldigt tur då alla priser gick upp som bara den efter ett par månader. Nu närmare avgång, så bokar dom först om vår...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Flyg ...amp... Hotell

  Det började med att vi bokade en smekmånads resa i god tid. Vi kände att vi hade väldigt tur då alla priser gick upp som bara den efter ett par månader. Nu närmare avgång, så bokar dom först om våra biljetter då det är "för få" som ska åka det datumet, vi var såklart upprörda över det i första hand då vi bokade semester genom jobb och dylikt men fick ta det som det var. Sedan ca 2 månader innan så avbokar de hela resan och säger att de slutat åka till den destinationen, kommer med budget förslag som inte motsvarar den ursprungliga destinationen och ger usel service samt alternativ. Speciellt nu så har alla resor dubblats i pris då vi inte kan boka något nytt.

  Uselt beteende, första och sista gången jag använder Tui.


Andra personer tittade också på