TUI

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 5.3
Kundservice 4.7
Pris 4
Leverans 4

Total

4.5
33.3% skulle handla här igen

TUI

Om TUI

TUI är idag ett av världens mest kända resebolag. Företaget grundades redan år 1923 och har sitt huvudkontor i Hamburg, Tyskland. TUI har ca 76 000 anställda i över 130 länder. De erbjuder resmål till över 180 destinationer och har cirka 20 miljoner kunder varje år. År 2008 startades satsningen på kryssningsfartyg, då genom dotterbolaget som fick varunamnet Thomson Cruises. De har 14 kryssningsfartyg, däribland lyxfartyget MS Europa 2.

Har du rest med TUI? Lämna ett omdöme och skriv en recension med dina åsikter ReviewsBird.

Vad erbjuder TUI?

Som stort resebolag kan du resa nästan var som helst i världen. Oavsett om du vill ta en sista minuten resa, en planerad all-inclusive semester eller kanske en skidresa. Allt är möjligt. Kanske vill du inte vara som alla andra, varför inte se ett nytt spännande land, dit inte alla andra åker. Då finns alternativ som Maldiverna, Vietnam och Aruba. Ditt nya ävenntyr är inte långt bort.

Med all-inclusive som kanske bästa alternativ, ingår all mat och dryck på hotellet. Det är enkelt och bekvämt, perfekt för barnfamiljer! De populäraste resmålen med all-inclusive är Mexiko, Grekland, Cypern, Italien, Spanien och Thailand. På TUIs hemsida finns många bra guider och tips för hur du hittar allt du behöver.
Om man inte vill resa till värmen, utan kanske hellre vill uppleva snö och vinter, så passar en skidresa kanske bättre. Vilka resmål kan man välja då? Alperna är förstås högt på listan. I de franska alperna hittar du skidorter som Chamonix, Tinges och Val d’Isère. Österrikes populära St Anton eller italienska Cervinia. TUI har mycket för skidälskaren. Alla resor bokas med hotell och transfer.
Om du bara vill iväg på en kort resa så finns weekendresor, Det finns också i flera teman, t.ex golfresor, spaweekend, romantisk weekend och tjejweekend. Ta en långhelg och njut av storstäderna London, Paris, Prag, Amsterdam eller Barcelona. Boka även in aktiviteter i förväg, så är allt klart när du kommer fram. Vill du passa på att njuta av sol och värme på weekendresan så kolla upp Amalfikusten eller Makarska-rivieran i Kroatien. Två nyheter som absolut måste upplevas.
TUI erbjuder även olika slags träningsresor; Cykel, yoga, golf och simning, där hotellen du kan välja mellan har dessa som specialitet. Så oavsett vad du är ute efter så kan du hitta det hos TUI.

Kundtjänst hos TUI

Behöver du komma i kontakt så kan du ringa kundservice. Måndag - Fredag 8-17 och lördagar 10-15. Annars finns nästan all information på deras hjälpsidor. Du kan göra allt från att boka till betala din resa på nätet. En del resor har gratis avbokning, vilket är en bra detalj.

Vad man tycker och upplever själv är förstås individuellt, men man blir inte positivt överraskad när man läser recensioner från andra. Det är allt ifrån fel hotell, att man inte får rätt bil (eller någon alls) strul med att byta hotellrum och kundservicen verkar inte vara på topp. Har du rest med TUI? Berätta vad du tyckte och läs andra recensioner och omdömen innan du bokar en resa.

Information

Söder Mälarstrand 27
118 25 Stockholm
Söder Mälarstrand 27
Sverige
0771-840100

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

B
Birgitta 7 månader sedan
8
Reste till Kos, Kipriotis Village. Trevlig personal, rent och fint utomhus och på hotellet. Rummen var ok men städningen var dålig. Helt ok mat. Absolut familjehotell. Inget hålligång efter...
K
Katarina Holmsten 6 månader sedan
3.5
Varning för urusel service och lika uruselt ansvarstagande på resmålet. Vi bokade en utflykt via TUI:s app och via fortsatt sms-konversation med TUI:s personal. Vi betalade samt fick boknin...
R
Rawaz 1 år sedan
2
Det började med att vi bokade en smekmånads resa i god tid. Vi kände att vi hade väldigt tur då alla priser gick upp som bara den efter ett par månader. Nu närmare avgång, så bokar dom först...

Alla recensioner ( 3 )

Resa till Kos

Reste till Kos, Kipriotis Village. Trevlig personal, rent och fint utomhus och på hotellet. Rummen var ok men städningen var dålig. Helt ok mat. Absolut familjehotell. Inget hålligång efter 21, fast poolbaren var öppen till 01:00. Om man vill ha party så är det bättre att väja ett annat hotell. Men om man söker chill så absolut detta.
All Tuipersonal vi mötte var bra.

B
Birgitta 7 månader sedan
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
6
Leverans
8
Total
8
Skulle du handla här igen?

ResatillGranCanaria

Varning för urusel service och lika uruselt ansvarstagande på resmålet. Vi bokade en utflykt via TUI:s app och via fortsatt sms-konversation med TUI:s personal. Vi betalade samt fick bokningsbekräftelse och voucher. På avresedagen blev vi inte upphämtade. När vi till sist fick tag på företaget som skulle genomföra utflykten fanns ingen bokning. TUI:s personal på plats försökte först slå ifrån sig och hänvisa till att det är ett annat företag vi bokat med och att vi ska vända oss till dem. Till sist, när vi visade sms-konversationen, åtog de sig att ringa och kolla vad som hänt. Vi skrev också sms samt i appen för att få svar samt be om en ersättningsutflykt i morgon. Detta skedde på förmiddagen. Ännu inget svar tidig kväll. En dag på resmålet förstörd på grund av TUI:s sjabbel och den största anledningen till att vi åkte borta. Uruselt!

K
Katarina Holmsten 6 månader sedan
Beställning
6
Kundservice
2
Pris
4
Leverans
2
Total
3.5
Skulle du handla här igen?

Flyg ...amp... Hotell

Det började med att vi bokade en smekmånads resa i god tid. Vi kände att vi hade väldigt tur då alla priser gick upp som bara den efter ett par månader. Nu närmare avgång, så bokar dom först om våra biljetter då det är "för få" som ska åka det datumet, vi var såklart upprörda över det i första hand då vi bokade semester genom jobb och dylikt men fick ta det som det var. Sedan ca 2 månader innan så avbokar de hela resan och säger att de slutat åka till den destinationen, kommer med budget förslag som inte motsvarar den ursprungliga destinationen och ger usel service samt alternativ. Speciellt nu så har alla resor dubblats i pris då vi inte kan boka något nytt.

Uselt beteende, första och sista gången jag använder Tui.

R
Rawaz 1 år sedan
Beställning
2
Kundservice
2
Pris
2
Leverans
2
Total
2
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!