Sunweb

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 6

Total

8
100.0% skulle handla här igen

Sunweb

Sunweb grundades av holländaren Joost Romein för över 30 år sedan. Han organiserade resor för sina studiekompisar. Under åren har företaget vuxit och idag reser ungefär en miljon människor varje år med Sunweb. Förutom Sverige, så är Sunweb etablerade i Danmark och 7 andra länder i Europa.

Med semester i fokus till riktigt bra priser erbjuder de familjeresor till solen och även skidresor inom Europa.

Med Europa i fokus

Solresor med Sunweb ger dig många alternativ. Upplev t.ex Bulgariens vackra stränder och billiga all-inclusive hotell, Cyperns kristallklara hav, Egyptens många soltimmar, Greklands vackra natur, Portugals fina stränder, Spaniens goda mat och Turkiets härliga klimat. Är du en vinterfantast så erbjuder Sunweb också skidresor till några av de populäraste skidorterna. Med snögarantin kan du alltid räkna med att det finns massor med snö på din destination när du kommer fram. Resmål med skidorter finns i; Frankrike, Italien, Österrike och Schweiz

Vilka boenden kan man välja

Sunweb har en bra och smart hemsida där du kan välja all som är viktigt och relevant för din inför resan. Välj måltider, antingen; All inclusive, frukost, hel-halv pension. Hur vill du helst bo; Bungalow, hotell, lägenheter eller lägenhetshotell. Med flera val så som Stjärnor, Gästbetyg, Teman, Bekvämligheter och Sista minuten kan du skapa din drömresa på bara några minuter. Se vad andra tycker och se när hotellet senaste bokades och hur många som valt just det boendet.

Erbjudanden och rabatter

Sunweb erbjuder många fina rabatter och erbjudanden, för att din resa ska bli så bra som möjligt. Visst vore väl en semesterresa något att se fram emot? Med boka tidigt rabatten kan du boka sommarens semesterresa redan i vinter, för att vara säker på att komma iväg och få den till ett bra pris. Boka tidigt rabatten finns med flera alternativ, t.ex all inclusive, för familjen och för vuxna.
Positivt är också att du kan göra ombokningar och ändringar i din resa utan kostnad i upp till 6 veckor innan du reser. Vill du kunna ändra 2 veckor före så kostar det 272 kronor.
Med återbetalningsgarantin får du pengarna tillbaka om det skulle vara så att resmålet inte uppfyller de krav du har blivit lovad. Det ska vara säkert och tryggt att åka till destinationen. Därmed kan du alltid känna dig säker med en återbetalningsgaranti.
En hemresegaranti betyder att du alltid på ett eller annat sätt är garanterad att komma hem, om något skulle strula till sig. Det viktigaste är att du alltid under resans gång ska känna dig trygg och säker.

Skulle du behöva något tillval till semestern så finns några olika att välja på. Olika försäkringar, taxi till flygplatsen, parkering på flygplatsen, välja säte på planet eller om du behöver extra bagage med dig. För skidresan kanske du behöver tänka på att skaffa liftkort, skidskola eller om du behöver hyra någon form av utrustning.
För att göra din solresa så smidig som möjligt så har du chansen att lägga till utflykter, transfer och hyrbilar om du skulle behöva.

Har du rest med Sunweb, lämna gärna ett omdöme eller skriv en recension på ReviewsBird, vi vill gärna veta vad du tycker.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

H
Harris 1 år sedan
8
Jag har nyligen bokat en semesterresa med Sunweb och jag kan inte vara mer nöjd med min erfarenhet! Att boka resan var enkelt och hela processen gick smidigt. Jag uppskattade verkligen det s...

Alla recensioner ( 1 )

Utmärkt service & överkomliga priser

Jag har nyligen bokat en semesterresa med Sunweb och jag kan inte vara mer nöjd med min erfarenhet! Att boka resan var enkelt och hela processen gick smidigt. Jag uppskattade verkligen det stora utbudet av hotell som erbjuds på deras webbplats, vilket gav mig många valmöjligheter att välja mellan när det kom till bekvämlighet och plats. Väl framme på vår destination hittade vi lätt transportalternativ från flygplatsen tack vare den detaljerade information om lokaltransport Sunweb försett oss med. Hotellen som presenterades genom Sunweb var handplockade och levde verkligen upp till mina förväntningar när det kom till faciliteter, läge samt trivseln hos personalen. Slutligen, priserna är väldigt låga jämfört med andra resebyråer jag har använt tidigare. Trots dessa låga priser fick vi ändå högklassiga av boenden i mycket populära resmål – helt fantastiskt! Sammanfattningsvis skulle jag rekommendera Sunweb till alla som letar efter ett pålitligt resebolag som levererar riktigt roliga semestrar, till överkomliga priser.

H
Harris 1 år sedan
8
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
6
Leverans
8
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!