Sunweb Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sunweb

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Harris
Jag har nyligen bokat en semesterresa med Sunweb och jag kan inte vara mer nöjd med min erfarenhet! Att boka resan var enkelt och hela processen gick smidigt. Jag uppskattade verkligen det stora ut...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt service & överkomliga priser

  Jag har nyligen bokat en semesterresa med Sunweb och jag kan inte vara mer nöjd med min erfarenhet! Att boka resan var enkelt och hela processen gick smidigt. Jag uppskattade verkligen det stora utbudet av hotell som erbjuds på deras webbplats, vilket gav mig många valmöjligheter att välja mellan när det kom till bekvämlighet och plats. Väl framme på vår destination hittade vi lätt transportalternativ från flygplatsen tack vare den detaljerade information om lokaltransport Sunweb försett oss med. Hotellen som presenterades genom Sunweb var handplockade och levde verkligen upp till mina förväntningar när det kom till faciliteter, läge samt trivseln hos personalen. Slutligen, priserna är väldigt låga jämfört med andra resebyråer jag har använt tidigare. Trots dessa låga priser fick vi ändå högklassiga av boenden i mycket populära resmål – helt fantastiskt! Sammanfattningsvis skulle jag rekommendera Sunweb till alla som letar efter ett pålitligt resebolag som levererar riktigt roliga semestrar, till överkomliga priser.


Andra personer tittade också på