Direct Ferries Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Direct Ferries

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Erdman
Jag nyligen bokade en färja från Sverige till Norge med Direct Ferries och jag var mycket imponerad av min erfarenhet. Bokningsprocessen var lätt och smidig, och valet av olika operatörer gjorde de...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En utmärkt upplevelse med Direct Ferries

  Jag nyligen bokade en färja från Sverige till Norge med Direct Ferries och jag var mycket imponerad av min erfarenhet. Bokningsprocessen var lätt och smidig, och valet av olika operatörer gjorde det enkelt att hitta den bästa resan för mig. Faktum är att jag blev överraskad över hur många alternativ som fanns tillgängliga på Direct Ferries. Jag kunde välja mellan flera olika avgångstider och operatörer, inklusive Stena Line, Color Line, Scandlines och DFDS Seaways. Resan själv var också underbar. Färjan var ren och välutrustad med allt jag behövde för att ha en bekväm resa. Personalen ombord var mycket vänlig och hjälpsam och gjorde min tid på vattnet så trevlig som möjligt. Sammanfattningsvis skulle jag verkligen rekommendera Direct Ferries till alla som letar efter ett enkelt sätt att boka färjor från Sverige till Danmark, Norge, Finland, England, Polen eller Tyskland. Med så många alternativ att välja mellan kan du vara säker på att hitta rätt företag för dina behov.


Andra personer tittade också på