Trip.com Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Trip.com

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mr. Zackery Hahn DDS
Trip.com är verkligen en fantastisk tjänst för alla som älskar att resa! Bokningen av min hotellvistelse och flygbiljett gick så smidigt, det var som om jag knappt behövde göra någonting alls. Dess...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Smidig Reseservice För Dig: En Positiv Recension På Trip.com

  Trip.com är verkligen en fantastisk tjänst för alla som älskar att resa! Bokningen av min hotellvistelse och flygbiljett gick så smidigt, det var som om jag knappt behövde göra någonting alls. Dessutom hade de ett brett utbud av destinationer att välja mellan vilket gjorde min planering enkel och problemfri. De 30 miljoner riktiga gästrecensionerna på sajten var också super hjälpsamma när jag skulle bestämma mig själv för mitt boende. Men det bästa med Trip.com är deras kundservice - tillgänglig dygnet runt, jag vet att de alltid finns där för mig om det skulle uppstå några problem eller frågor i samband med min resa. Sammanfattningsvis har jag endast positiva erfarenheter av denna webbplats och kommer definitivt använda den igen i framtiden!


Andra personer tittade också på