HotelSpecials Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

HotelSpecials

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

V
Verda Larson
Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet efter att ha använt HotelSpecials. Jag kan verkligen rekommendera denna tjänst till alla som söker hotell eller weekendpaket. Det är tydligt att deras ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  HotelSpecials.se - Den självklara valet för din nästa weekendresa!

  Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet efter att ha använt HotelSpecials. Jag kan verkligen rekommendera denna tjänst till alla som söker hotell eller weekendpaket. Det är tydligt att deras 17-åriga erfarenhet inom området speglas i den höga kvaliteten på den service de tillhandahåller. Jag bokade en romantisk helg för mig och min partner genom HotelSpecials och blev positivt överraskad redan vid bokningsprocessen, då det var mycket lätt att navigera på hemsidan och hitta precis vad vi letade efter. När vi väl anlände på hotellet möttes vi av ett vänligt bemötande från personalen samt en välfungerande incheckning. Vårt rum överträffade våra förväntningar - otroligt bekväma sängar, rena lakan och handdukar samt modern inredning gjorde vår vistelse extra speciell. Vi hade även privilegiet att njuta av spa-behandlingarna som erbjöds under vår vistelse vilket var fantastiskt avkopplande. Förutom utmärkt service uppskattade jag också de konkurrenskraftiga priserna, vilka erbjuder valuta för pengarna. Overall måste jag säga att jag öppnade upp nya potentiella resmål tack vare detta företags breda sortiment samtidigt som det också finns något passande oavsett budget eller stilpreferens!


Andra personer tittade också på