HotelSpecials

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

HotelSpecials

HotelSpecials startades 2005 av Fredrik och Tobbe. Målet var att skapa en hotellkedja som fokuserade på den fritidsresande resenären. Tidigare fanns hotellkedjan i Holland, Tyskland och Belgien, där den drevs av Remco, en vän till Fredrik.
Mycket har hänt sedan starten. Idag finns fyra kontor i tre länder och över 90 anställda inom företaget. Under de senaste 20 åren har 2,5 miljoner kunder använt sig HotelSpecials.

Vad erbjuder HotelSpecials?

Med en mängd olika hotell i Sverige och delar av Europa så kommer du lätt att hitta vad du letar efter. HotelSpecials har boenden i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Österrike, Belgien, Luxemburg, Nederländerna och Frankrike. Vart går din nästa resa?
Med de många olika sökfunktionerna kan du hitta precis vad du vill. Vill du komma till ett barnvänligt hotell? Inga problem. Vill du ha lite extra romantik, spa, eller kanske hundvänliga hotell? Genom sökfunktionen kan du också sortera efter pris, bra kundbetyg, 5-stjärniga hotell och mycket annat.
När du valt ett land eller stad du vill resa till kommer en lista med förslag på hotell upp. Där ser man pris, vilket slags rum det är; Standard, dubbel osv. Du ser också hur många stjärnor hotellet har och nuvarande kundbetyget. Klickar man sig vidare på ett hotell så ser man adressen, bilder på rummet och vad som ingår, t.ex om det finns hiss, parkering, får man ha med husdjur, är receptionen öppet dygnet runt osv. Bra saker att veta helt enkelt. Längre ner på sidan kan man även välja olika rum och vad som ingår vid dessa. ex frukost, wifi m.m. Det finns också information om hotellet och annat som är bra att veta.
Om du letar efter en upplevelse utöver det vanliga så kolla in under Annorlunda hotell, där kan t.ex bo på ett fartyg, på ett flytande hotell eller varför inte högst upp i Gothia Towers. Det finns mängder med alternativ för att du ska få en så oförglömlig resa som möjligt.
Det är enkelt att söka och boka. Allt står klart och tydligt, så att inga missförstånd uppstår.

Specialerbjudanden man inte får missa

Under erbjudanden kan du hitta riktigt bra deals. T.ex för utvalda hotell i Sverige kan du bo 3 nätter men endast betala för 2, det kallas också 3=2 Specials i Sverige. Med de speciella Spa-erbjudandena kan du komma bort för att totalt koppla av i mysig och harmonisk spa-miljö. Ex Marstrands Havshotell eller Hotell Gästis i Varberg. På utvalda hotell i Sverige kan du även ta del av familjeerbjudanden, vilket innebär att alla barn under 12 år bor gratis.
Med sista minuten hotell kommer du iväg snabbt och enkelt och till väldigt bra pris.

Kundtjänst och hjälp hos HotelSpecials

Ibland kan man undra saker och kundtjänst svarar på alla dina frågor via ett kontaktformulär eller via chatten på hemsidan. Kundtjänst har öppet 9-17 på vardagar. Innan du tar kontakt så läs de vanligaste frågorna.

Har du använt dig av HotelSpecials? Lämna gärna ett omdöme eller skriv en recension hos ReviewsBird. Vi vill gärna veta vad du tycker.

Information

Flaggan 195
116 74 Stockholm
Flaggan 195
Sverige
info@hotelspecials.se

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

V
Verda Larson 1 år sedan
9
Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet efter att ha använt HotelSpecials. Jag kan verkligen rekommendera denna tjänst till alla som söker hotell eller weekendpaket. Det är tydligt att...

Alla recensioner ( 1 )

HotelSpecials.se - Den självklara valet för din nästa weekendresa!

Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet efter att ha använt HotelSpecials. Jag kan verkligen rekommendera denna tjänst till alla som söker hotell eller weekendpaket. Det är tydligt att deras 17-åriga erfarenhet inom området speglas i den höga kvaliteten på den service de tillhandahåller. Jag bokade en romantisk helg för mig och min partner genom HotelSpecials och blev positivt överraskad redan vid bokningsprocessen, då det var mycket lätt att navigera på hemsidan och hitta precis vad vi letade efter. När vi väl anlände på hotellet möttes vi av ett vänligt bemötande från personalen samt en välfungerande incheckning. Vårt rum överträffade våra förväntningar - otroligt bekväma sängar, rena lakan och handdukar samt modern inredning gjorde vår vistelse extra speciell. Vi hade även privilegiet att njuta av spa-behandlingarna som erbjöds under vår vistelse vilket var fantastiskt avkopplande. Förutom utmärkt service uppskattade jag också de konkurrenskraftiga priserna, vilka erbjuder valuta för pengarna. Overall måste jag säga att jag öppnade upp nya potentiella resmål tack vare detta företags breda sortiment samtidigt som det också finns något passande oavsett budget eller stilpreferens!

V
Verda Larson 1 år sedan
10
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
10
Leverans
9
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!