Tripx

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Tripx

Tripx startades 2010, främst av Martin Wirth, som grundade Solresor 1989 och Morten Husby, tidigare produktionschef på både Fritidsesor och Solresor. Tillsammans med mycket duktiga medarbetare från resebraschen tog de fram ett nytt koncept, med modent tänkande. Att erbjuda resenärer hotell av bästa kvalitet till ett lågt pris.

Vad erbjuder Tripx

Hos Tripx hittar du över 120 destinationer till mer än 40 länder. Bl.a Thailand, Turkliet, USA, Egypten, Spanien, Portugal, Marocko, Kroatien, Italien och mycket mer. Utbudet växer hela tiden och det läggs ständigt till nya resmål och flera hotell. Filosofin är att erbjuda billigare lösningar är många kollegor och konkurrenter i branschen. Med Tripx sökfunktioner kan du själv välja avresedatum, reslängd, flygalternativ och hotell. Om du vill slippa göra jobbet med sökningar så kan du ta del av de redan förpaketerade resorna. Du blir alltid erbjuden flera olika flyalternativ, där det billigaste kommer upp först. Därefter kan du själv ställa in och justera efter dina behov. De hotell som kommer upp är allt ifrån budgetalternativ med 2 stjärnor eller mer lyxiga 5-stjärniga hotell. Helt enkelt, resor som alla har råd med.

Sortera efter restema och väl bland; Storstad, sol & bad, familjevänligt, bara för vuxna, lyx, boutiquehotell, lägenhet och all inclusive.
Tänk att få utforska och uppleva några av Europas finaste städer, Paris, London eller Barcelona. Drömmer du istället om en resa till värmen, lata dagar vid poolen och bara slappna av, satsa på Turkiet, Madeira, Alicante och Mallorca, som har några riktigt bra alternativ med goda kundbetyg.

För den perfekta familjesemestern finns närmare 3000 hotell att välja mellan. Oavsett om du vill ta med familjen på en solresa, ett stadsäventyr eller bara komma bort från vardagen så finns det alternativ för alla. Med all inclusive kan du bara koppla bort alla tankar på att leta restauranger och gå ut och äta. Allt finns redan på hotellet, när som helst och det ingår i priset. Perfekt för den hungriga familjen och kräsna barn.

När du klickar fram ett hotell som verkar schysst så kommer du hitta all information du behöver. Vart ligger hotellet på kartan? Hur många rum finns det på hotellet? Och vilka faciliteter har rummen och hotellet? Du kan läsa mycket bra och nyttig information om hotellet, när checkar man in och ut? Välj bland de olika rummen hotellet har och välj tillägg om du behöver. Se även aktuella kundbetyg och läs vad andra resenärer tycker.

Med Tripx kan du välja att flyga ifrån Stockholm, Göteborg, Umeå, Luleå, Visby eller Köpenhamn. De olika flygbolag du kan flyga med är bl.a SAS, British Airways, Lufthansa, Norwegian, easyJet, Ryanair och Fly Emirates.

Betalning och kundservice

Med Tripx får du flera olika alternativ på betalning för din resa. Visa/mastercard fungerar, samt delbetalningsalternativ med Klarna. Du får dessutom räntefri betalning med Klarna mellan 3-12 månader.
Behöver du komma i kontakt med Tripx, läs första de vanligaste frågorna, innan du tar kontakt via mail.

Har du använt dig av Tripx? Lämna gärna ett omdöme eller skriv en recension hos ReviewsBird. Vi vill gärna veta vad du tycker.

Information

Hyllie Boulevard 34
215 32 Malmö
Hyllie Boulevard 34
Sverige
info@tripx.se
0770110122

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

U
Urban 1 år sedan
9
Jag har nyligen bokat min första resa med TripX och jag kan inte nog rekommendera deras tjänster. Att hitta en perfekt paketresa till mitt drömresmål var aldrig så lätt tidigare som det var...

Alla recensioner ( 1 )

Fantastiska upplevelser & Låga Priser - Res Med Trygghet!

Jag har nyligen bokat min första resa med TripX och jag kan inte nog rekommendera deras tjänster. Att hitta en perfekt paketresa till mitt drömresmål var aldrig så lätt tidigare som det var med TripX. Deras webbplats är användarvänlig och att navigera genom olika alternativ är mycket enkelt. TripX erbjuder ett fantastiskt urval av handplockade hotell i olika prisklasser samt destinationer runt om i världen, vilket gör det idealiskt för alla typer av resenärer. Dessutom var kundsupportpersonalen omedelbart redo att svara på alla frågor som jag hade under bokningsprocessen. Vid ankomsten till hotellet möttes vi hjärtligt av personalen vid receptionen och allting på hotellet överträffade våra förväntningar. Det rådde inget tvivel om att Tripx endast väljer de bästa hotellen från sin lista. Priserna på paketresor hos dem var också betydligt mycket mer fördelaktiga jämfört med andra resebyråer. Sammanfattningsvis får min erfarenhet med TripX högsta poäng både när det gällde priset, servicekvalitet, bekvämlighet och flexibilitet., Varför jag kommer definitivt att använda sina tjänster igen för kommande resor.

U
Urban 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
10
Leverans
10
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!