TripX Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

TripX

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

U
Urban
Jag har nyligen bokat min första resa med TripX och jag kan inte nog rekommendera deras tjänster. Att hitta en perfekt paketresa till mitt drömresmål var aldrig så lätt tidigare som det var med Tri...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska upplevelser & Låga Priser - Res Med Trygghet!

  Jag har nyligen bokat min första resa med TripX och jag kan inte nog rekommendera deras tjänster. Att hitta en perfekt paketresa till mitt drömresmål var aldrig så lätt tidigare som det var med TripX. Deras webbplats är användarvänlig och att navigera genom olika alternativ är mycket enkelt. TripX erbjuder ett fantastiskt urval av handplockade hotell i olika prisklasser samt destinationer runt om i världen, vilket gör det idealiskt för alla typer av resenärer. Dessutom var kundsupportpersonalen omedelbart redo att svara på alla frågor som jag hade under bokningsprocessen. Vid ankomsten till hotellet möttes vi hjärtligt av personalen vid receptionen och allting på hotellet överträffade våra förväntningar. Det rådde inget tvivel om att Tripx endast väljer de bästa hotellen från sin lista. Priserna på paketresor hos dem var också betydligt mycket mer fördelaktiga jämfört med andra resebyråer. Sammanfattningsvis får min erfarenhet med TripX högsta poäng både när det gällde priset, servicekvalitet, bekvämlighet och flexibilitet., Varför jag kommer definitivt att använda sina tjänster igen för kommande resor.


Andra personer tittade också på