Risskov Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Risskov

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Dean Roberts
Jag har precis avslutat min fantastiska semester med Risskov Bilsemester och jag är så nöjd med min erfarenhet. Bokningen var enkel att göra online, och processen gick smidigt från början till slut...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  | Njut av En Bekymmersfri Semester Med Risskov Bilsemester

  Jag har precis avslutat min fantastiska semester med Risskov Bilsemester och jag är så nöjd med min erfarenhet. Bokningen var enkel att göra online, och processen gick smidigt från början till slut. Priset för resan var också mycket överkomligt. Under vår vistelse besökte vi flera platser som jag aldrig skulle ha upptäckt på egen hand. Personalen på vårt boende var mycket hjälpsam och vänlig, de gav oss massor av råd om vad man kan se och göra i området. Vi hade också möjlighet att prova de lokala delikatesserna tack vare deras rekommendationer. Det mest imponerande under resan var dock det faktum att allt fungerade sömlöst utan bekymmer eller förseningar. Trots att detta bara är mitt första besök kommer jag definitivt boka min nästa bilsemester med Risskov igen.


Andra personer tittade också på