Risskov

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 6

Total

7
100.0% skulle handla här igen

Risskov

Man kan resa på många olika sätt, det råder det inga tvivel om, men det måste ändå vara något speciellt med att åka på bilsemester. Man sitter inne i ett litet fordon antingen själv eller inpackad med familj och väntar på att komma fram till ett nytt och spännande ställe. Företaget Risskov tycker även att bilsemestrar är väldigt speciella, och av den enkla anledningen har de skapa en tjänst som är byggd för personer ute på bilsemestrar.

Mer om Risskov

Risskov är ett företag som sedan starten haft ett och samma motto, vilket är “Alla förtjänar en paus” och de anser att alla ska ha möjligheten att unna sig något lite nu och då. Risskov erbjuder sina kunder små kortare resor som till exempel under en helg i flera olika länder runt om i Europa. Årligen har de mer än 275 000 resenärer som reser med hjälp av dem samt att de har samarbeten med mer än 850 hotell. Att åka på semester behöver varken vara långvarigt eller dyrt, och därför skapades Risskov, som ett avbrott i vardagen.

Företaget heter Risskov eller Risskov Bilsemester och det beror på den enkla orsaken att det är kundens ansvar att sätta sig i bilen och åka någonstans, och sedan tar företaget hand om resten utgående från kundens behov. För den som vill ut och resa men göra det ännu förmånligare har Risskov ett nyhetsbrev som gratis kan följas.

Det Risskov erbjuder

Risskov har hotell och boenden i 15 olika länder så då man ska göra en bokning är det första steget att välja vart man vill åka. När destinationen är bestämd är det dags att fylla i vilken dag man kommer anlända. Om man känner att man har slut på idéer har företaget redan skapat olika kategorier med olika alternativ som man kan kolla in. Några av de olika kategorierna är till exempel träningsresor, familjesemester, spahotell och så vidare. Det går att avboka en bokning, men det är inte sagt att den fullständiga summan då blir återbetald.

Tankar, omdömen samt recensioner om Risskov

Risskov har publicerat svaren på en mängd olika frågor direkt inne på sin hemsida, det kan löna sig att kolla in de innan man kontaktar dem. Känner man att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man vill prata med en riktig person kan man nå dem antingen via e-post eller på telefon.

Om du är en riktig bilsemester-person skulle det vara härligt om du skrev en recension och delade med dig åsikterna du har av Risskov om du rest via dem eller inte. Var hotellen prisvärda? Dök det upp några svårigheter under bokningen eller resan? Kommer du att resa med dem igen? Skriv ett omdöme och besvara frågorna här på ReviewsBird.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

P
Prof. Dean Roberts 1 år sedan
7
Jag har precis avslutat min fantastiska semester med Risskov Bilsemester och jag är så nöjd med min erfarenhet. Bokningen var enkel att göra online, och processen gick smidigt från början ti...

Alla recensioner ( 1 )

| Njut av En Bekymmersfri Semester Med Risskov Bilsemester

Jag har precis avslutat min fantastiska semester med Risskov Bilsemester och jag är så nöjd med min erfarenhet. Bokningen var enkel att göra online, och processen gick smidigt från början till slut. Priset för resan var också mycket överkomligt. Under vår vistelse besökte vi flera platser som jag aldrig skulle ha upptäckt på egen hand. Personalen på vårt boende var mycket hjälpsam och vänlig, de gav oss massor av råd om vad man kan se och göra i området. Vi hade också möjlighet att prova de lokala delikatesserna tack vare deras rekommendationer. Det mest imponerande under resan var dock det faktum att allt fungerade sömlöst utan bekymmer eller förseningar. Trots att detta bara är mitt första besök kommer jag definitivt boka min nästa bilsemester med Risskov igen.

P
Prof. Dean Roberts 1 år sedan
Beställning
6
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
6
Total
7
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!