Stugsommar

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 5
Kundservice 5
Pris 5
Leverans 5

Total

5
50.0% skulle handla här igen

Stugsommar

Det känns tidsenligt att semestra i det egna landet och hyra en stuga eller annat boende på ett naturnära område. Varför gå över ån efter vatten? Oavsett om man föredrar en villa med helikopterplatta eller ett enklare torp med stampat jordgolv kan man hitta något på hemmaplan som faller en i smaken. När man hyr boende slipper man också hotellrummens tunna väggar, och andra irritationsmoment som man ofta måste dras med när man befinner sig närmare stadskärnan. Landsbygden lägger sordin på din tillvaro, och skänker dig ett lugn du kan bära med dig även efter att du återvänt till stadens larm. Men vilken stuguthyrningstjänst lönar det sig då att vända sig till? För att få svar på det kan du reka bland våra användares recensioner. Där hittar du otaliga omdömen om alla typer av företag som kan vara av intresse.

Om Stugsommar

Stugsommar är en stuguthyrningstjänst med en målbild att erbjuda trygg service till sina klienter. Företaget har 60 år av erfarenhet i branchen, och månar om att man ska få komma till en ren och inbjudande stuga. Därför utför Stugsommar en kontroll vid varje gästbyte, så att allt är ordentligt utfört. Stugsommar är en filial till danska DanCenter A/S som ingår i @Leisure, som är en del av Oyo Homes. Det är en av Skandinaviens mest etablerade förmedlare av privatägda hus och stugor. Moderbolaget DanCenter A/S etablerades 1957, och företaget säger sig därför besitta den expertis och kunnande som garanterar en god och upplevelserik semester för dig och din familj. Företaget har försäljningsavdelningar i Danmark, Tyskland, Norge och Sverige. Stugsommars personal uppdateras kontinuerligt om förhållanden inom stugbranschen, så att de kan ge de mest tidsenliga råden till sina kunder. Företaget har 9 helårsandställda fördelade på 4 kontor, med ett flertal lokala representanter runt om i Sverige.

Vad erbjuder Stugsommar?

Till Stugsommar kan du också vända dig om du vill ha inspiration till framtida resor. Bland deras kategorier hittar man bland annat följande alternativ: semester i Sverige, weekend, stugor för hund, stugor vid havet, stugor med båt, sommarlov, höstlov samt Jul och Nyår. För att hitta ett boende på Stugsommars webbsida kan man också helt enkelt skriva in i deras sökruta vart man vill resa, när och hur länge, samt antalet personer som reser. Gäster kan avboka sin vistelse gratis upp till 15 dagar före ankomst ifall Stugägaren anmält sitt hus till kampanjen "15 dagars gratis avbokning." Som stuguthyrare kan man tjäna mellan 1500 kronor till 15 000 kronor i veckan beroende på omständigheter såsom läga, område, sjö- eller havsutsikt, storlek, standard, facilitet och årstid. När du anmält ditt intresse för stuguthyrning till Stugsommar blir du kontaktad av deras lokala representant i din region.

Omdöme, recensioner och kritik av Stugsommar

Har du använt dig av Stugsommars tjänster för att hyra eller hyra ut en lokal? I så fall vill vi mycket gärna att du delar med dig av din åsikt genom att skriva en recension av företaget på ReviewsBird. På så sätt bidrar du till kundsäkerheten, och hjälper andra konsumenter att få rättvis behandling ute på marknaden. Ditt omdöme kan göra stor skillnad för någon annan!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

H
Hans Walter 2 år sedan
8
Jag har precis kommit tillbaka från en fantastisk semester i Sverige och jag vill dela med mig av mina erfarenheter med Stugsommar. Jag hyrde en stuga på Västkusten genom deras webbsida och...
J
Johan 5 månader sedan
2
Varning!!!
Ni skall vara medvetna om att om ni inte längre vill hyra ut er stuga av att olika skäl. Exempelvis vid en försäljning orsakad av oförutsedda orsaker, så tas en enorm avgift...

Alla recensioner ( 2 )

Fantastiska semesterstugor hos Stugsommar

Jag har precis kommit tillbaka från en fantastisk semester i Sverige och jag vill dela med mig av mina erfarenheter med Stugsommar. Jag hyrde en stuga på Västkusten genom deras webbsida och jag är mycket nöjd med mitt val. Det första som imponerade på mig var det stora utbudet av fina stugor att välja mellan. Det fanns över 1 100 olika alternativ spridda över hela landet, så jag kunde verkligen välja ett boende som passade mina behov och önskemål. När det gäller själva bokningsprocessen var den mycket lätt att genomföra och all information om bokningen presenterades tydligt. Dessutom erbjöds bra prisalternativ, vilket gjorde upplevelsen ännu mer positiv. Själva stugan var ren, fräsch och hade alla bekvämligheter som behövdes (och lite till!). Jag uppskattade också de personliga tipsen om närliggande aktiviteter eller platser att besöka runt omkring stugan, eftersom detta verkligen hjälpte oss planera vårt dagliga schema under semestern. Sammanfattningsvis måste jag säga att min erfarenhet med Stugsommar var både smidig och trevlig. Jag kan definitivt rekommendera denna webbsida till någon som söker efter ett fint boende i Sverige!

H
Hans Walter 2 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
8
Total
8
Skulle du handla här igen?

Jaghyrdeutetthus

Varning!!!
Ni skall vara medvetna om att om ni inte längre vill hyra ut er stuga av att olika skäl. Exempelvis vid en försäljning orsakad av oförutsedda orsaker, så tas en enorm avgift ut trots att inga bokningar finns ( 25000 kr för vår del)
Förståelsen och respekten för ett tidigare samarbete och att man ställt upp med kort varsel vid nödfall som företaget haft är lika med noll.
Lägger ni ihop den här bestraffningen med den orimliga provisionen så undvik detta skamliga bolag för allt vad ni gör!

J
Johan 5 månader sedan
Beställning
2
Kundservice
2
Pris
2
Leverans
2
Total
2
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!