Stugsommar Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Stugsommar

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hans Walter
Jag har precis kommit tillbaka från en fantastisk semester i Sverige och jag vill dela med mig av mina erfarenheter med Stugsommar. Jag hyrde en stuga på Västkusten genom deras webbsida och jag är ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska semesterstugor hos Stugsommar

  Jag har precis kommit tillbaka från en fantastisk semester i Sverige och jag vill dela med mig av mina erfarenheter med Stugsommar. Jag hyrde en stuga på Västkusten genom deras webbsida och jag är mycket nöjd med mitt val. Det första som imponerade på mig var det stora utbudet av fina stugor att välja mellan. Det fanns över 1 100 olika alternativ spridda över hela landet, så jag kunde verkligen välja ett boende som passade mina behov och önskemål. När det gäller själva bokningsprocessen var den mycket lätt att genomföra och all information om bokningen presenterades tydligt. Dessutom erbjöds bra prisalternativ, vilket gjorde upplevelsen ännu mer positiv. Själva stugan var ren, fräsch och hade alla bekvämligheter som behövdes (och lite till!). Jag uppskattade också de personliga tipsen om närliggande aktiviteter eller platser att besöka runt omkring stugan, eftersom detta verkligen hjälpte oss planera vårt dagliga schema under semestern. Sammanfattningsvis måste jag säga att min erfarenhet med Stugsommar var både smidig och trevlig. Jag kan definitivt rekommendera denna webbsida till någon som söker efter ett fint boende i Sverige!


Andra personer tittade också på