Airtours

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 8

Total

8
100.0% skulle handla här igen

Airtours

Vad hrligt det r nr man ntligen kan planera sin semesterresa! Speciellt om man har mjligheten att flyga utomlands! Men sedan brjar man tnka p alla saker man behver fixa som hotell och bil och helt pltsligt, blir det fr krngligt. Och vad ska man gra om man bara vill hitta en snabb lsning och komma loss ngra dagar? Airtours har kommit fr att ge en lsning till dina frgor! Nu kan ni f boka allting ni behver fr att ha en bra semester p en och samma plats. Fr att lsa mer om Airtours och vad de har att erbjuda kan du lsa recensioner hr p ReviewsBird

Vad r Airtours?

Airtours r en svensk researrangr som hjlper sina kunder att boka charterresor, flygresor, och paketresor. Fretaget startades r 1998 och brjade egentligen som en resebyr. De var terfrsljare av charterresor och flygbiljetter. I r 1999 fick fretaget sina egna IATA-rttigheter frn The International Air Transport Association och kunde d brja slja sina egna biljetter. Fretaget sg en stor potential inom resemarknaden och brjade fokusera p cityresor till storstder.

Airtours r idag en av Sveriges strsta researrangrer och r det frsta fretaget i den svenska marknaden att introducera charteridn fr cityresor. Det finns ver 130000 personer som reser med Airtours varje r. I och med att fretaget r en privatgd researrangr betyder det att de inte behver anpassa sig till utlndsk gar- och vinstintressen och kan fokusera mer p sina kunder.

Vad erbjuder Airtours?

Airbus ger dig mjligheten att kunna bestlla resor och hotell p lngre sikt eller p sista minuten direkt p deras hemsida. Om du vill kan du ven bestlla din resa per telefon via deras kundservice. Fretaget erbjuder en mngd olika sol- och badresor, samt stadsresor till flera populra stder i vrlden.

Du kommer att kunna vlja att avg frn antingen Stockholm, Gteborg, eller Kpenhamn. Drifrn kan du hitta resor till populra turiststllen som Gran Canaria, Dubai, Mallorca, Sri Lanka, Miama, Maldiverna, mer mera!

Du kan boka helgresor, resor p sista minuten, enskilda flygbiljetter, hotell, och ven All Inclusive resepaket p Airtours. Oavsett vad du vljer, kommer du kunna hitta bra priser fr flyg och boende p deras hemsida.

Airtours har ven en Resegaranti fr paketresorna och den garantin finns oavsett om resan bokades av en privatperson eller ett fretag. Man kan enkelt skicka in anskan om ersttning eller reklamation till Airtours och man har upp till 3 mnader efter resedatumet att skicka in den.

sikter, tankar eller klagoml angende Airtours?

Airtours r en av de strsta researrangrer i Sverige och har vldigt mnga kunder som anvnder deras tjnster. r du en Airtours kund? Om du har bokat dina resor via Airtours vill vi grna hra hur resan gick fr dig! Tycker du att man fr det kvalitn som man har betalat fr? Var det ltt fr dig att boka det du behvde fr att kunna fixa din semester? Lmna en recension hr p ReviewsBird och lt oss hra hur din upplevelse var! Det skulle vara till stor hjlp till flera andra personer som vill veta mer om fretaget!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

O
Okey 1 år sedan
8
Jag har nyligen haft möjlighet att resa med Airtours och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Det som stod ut mest för mig var kvaliteten på alla aspekterna av resan, fr...

Alla recensioner ( 1 )

En mysig Semester med Airtours in 2021

Jag har nyligen haft möjlighet att resa med Airtours och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Det som stod ut mest för mig var kvaliteten på alla aspekterna av resan, från flygbiljetten till boendet. Resmålet var en solig charter destination och hotellet hade noggrant valts ut vilket gjorde det till en bekväm och säker plats att bo på. Bokningen gick smidigt, allt kunde göras på ett ställe - både biljetterna och hotellet. Jag behövde inte oroa mig över några detaljer eftersom allt redan var ordnat åt mig. Airtours prisvärda paketerbjudanden ger verkligen mer än vad du betalar för! De erbjuder toppkvalitet utan extra kostnader, vilket imponerade på mig., Air tours kommer definitivt vara mitt första val när det kommer till bokning av semesterresor i framtiden.

O
Okey 1 år sedan
Beställning
6
Kundservice
8
Pris
10
Leverans
8
Total
8
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!