Airtours Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Airtours

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
Okey
Jag har nyligen haft möjlighet att resa med Airtours och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Det som stod ut mest för mig var kvaliteten på alla aspekterna av resan, från flyg...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En mysig Semester med Airtours in 2021

  Jag har nyligen haft möjlighet att resa med Airtours och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Det som stod ut mest för mig var kvaliteten på alla aspekterna av resan, från flygbiljetten till boendet. Resmålet var en solig charter destination och hotellet hade noggrant valts ut vilket gjorde det till en bekväm och säker plats att bo på. Bokningen gick smidigt, allt kunde göras på ett ställe - både biljetterna och hotellet. Jag behövde inte oroa mig över några detaljer eftersom allt redan var ordnat åt mig. Airtours prisvärda paketerbjudanden ger verkligen mer än vad du betalar för! De erbjuder toppkvalitet utan extra kostnader, vilket imponerade på mig., Air tours kommer definitivt vara mitt första val när det kommer till bokning av semesterresor i framtiden.


Andra personer tittade också på