Tele2

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 4.7
Kundservice 4
Pris 6
Leverans 3.3

Total

4.5
66.7% skulle handla här igen

Tele2

Tele2: A Comprehensive Review

Tele2 är en ledande telekomoperatör i Sverige som erbjuder ett brett utbud av mobilabonnemang, bredbandstjänster och tv-paket. Med fokus på kvalitet, konkurrenskraftiga priser och en användarvänlig plattform har Tele2 blivit ett populärt val för många kunder. I denna omfattande recension kommer vi att utforska Tele2: s olika produkter och tjänster, dess fördelar och nackdelar, samt ge en översikt av kundupplevelsen och användarrecensioner.

Mobilabonnemang

Tele2 erbjuder ett brett utbud av mobilabonnemang som passar olika behov och budgetar. Från obegränsade surfplaner till familjeabonnemang och abonnemang för seniorer finns det något för alla. Tele2: s mobilabonnemang levereras med utmärkt täckning och snabba hastigheter, vilket gör dem till ett pålitligt alternativ för kommunikation och surf på språng. En av de mest populära funktionerna hos Tele2: s mobilabonnemang är möjligheten att dela data med familjemedlemmar, vilket gör det enkelt att optimera användningen och spara pengar.

Bredbandstjänster

Tele2 erbjuder även bredbandstjänster för både privat- och företagskunder. Med valmöjligheter som fast bredband och mobilt bredband via 5G kan kunderna hitta den bästa lösningen för sina behov. Tele2: s bredbandstjänster är kända för att ha snabba hastigheter och pålitlig anslutning, vilket gör det möjligt för användare att surfa, streama och ladda ner utan avbrott. Dessutom kommer bredbandsabonnemang med en router, vilket gör installationen enkel och bekväm.

Tv-paket och streaming

Tele2 erbjuder också ett brett utbud av tv-paket och streamingtjänster för att komplettera användarnas underhållningsbehov. Med olika kanalpaket och tillvalsmöjligheter kan användarna anpassa sitt tv-utbud efter sina preferenser. Tele2: s streamingtjänst, Tele2 Play, ger användarna tillgång till en mängd olika filmer, tv-serier och sportevenemang som kan strömmas på olika enheter. Tele2 Play-appen är användarvänlig och intuitiv, vilket gör det enkelt att hitta och njuta av favoritprogrammen.

Fördelar med Tele2

  • Stort utbud av mobilabonnemang, bredbandstjänster och tv-paket
  • Utökad täckning och snabba hastigheter
  • Möjlighet att dela data med familjemedlemmar
  • Enkel installation och användning
  • Utmärkt användarupplevelse och kundsupport

Nackdelar med Tele2

  • Några kunder har rapporterat om problem med fakturering och kundservice
  • Vissa tv-kanaler och innehåll kan vara dyra
  • Bredbandsanslutningen kan vara långsam i vissa områden med sämre täckning

Sammanfattningsvis är Tele2 en pålitlig telekomoperatör som erbjuder ett brett utbud av mobilabonnemang, bredbandstjänster och tv-paket. Med utmärkt täckning, snabba hastigheter och en användarvänlig plattform är Tele2 ett populärt val för många kunder. Trots några rapporterade problem med fakturering och kundservice är den övergripande kundupplevelsen positiv. Med konkurrenskraftiga priser och flexibla abonnemangsalternativ har Tele2 något att erbjuda för alla.

"Kommunikation är nyckeln till gemenskap." - Oprah Winfrey

Vi vill höra din åsikt! Har du använt Tele2? Vänligen dela din upplevelse genom att lämna en recension nedan. Dina kommentarer och åsikter är värdefulla för oss och hjälper andra kunder att fatta informerade beslut. Tack för att du tar dig tid att lämna en recension!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

C
Connelly 2 år sedan
8.5
Jag har nyligen köpt en mobiltelefon och valde att teckna ett abonnemang hos TELE2. Jag är väldigt glad över mitt beslut eftersom jag har haft en fantastisk upplevelse med företaget. De ger...
A
Alexander 5 månader sedan
3
Otrevlig och okunnig personal. Håller inte det de lovar.....
K
Kim 4 månader sedan
2
Tele2= Urusla

Vet inte vilken gång i ordningen jag nu ringer. Jag har fått nya boxen och det har inte varit annat än strul från allra första gången. Helt miserabelt. Bytt boxen...

Alla recensioner ( 3 )

Obegränsad Uppkoppling från TELE2 - En Fantastisk Upplevelse!

Jag har nyligen köpt en mobiltelefon och valde att teckna ett abonnemang hos TELE2. Jag är väldigt glad över mitt beslut eftersom jag har haft en fantastisk upplevelse med företaget. De ger verkligen sina kunder obegränsad uppkoppling för både mobilt bredband och fast bredband, vilket passar min livsstil perfekt. TELE2 erbjuder också TV & Play-tjänster som gör det mycket bekvämt att titta på favoritprogrammen när man vill och var man vill. Jag blev imponerad av hur lätt det var att komma igång med tjänsten tack vare den användarvänliga plattformen. Jag tycker också att deras kundservice är utmärkt. Personalen var trevlig, tillmötesgående och hjälpsam när jag hade några frågor om mitt abonnemang. Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera TELE2 till alla som söker en smart lösning för kommunikationstjänster såsom mobilabonnemang eller bredbandsuppkoppling, samtidigt som de vill ha bra service från företaget

C
Connelly 2 år sedan
10
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
6
Leverans
8.5
Total
Skulle du handla här igen?

TvochBredband

Otrevlig och okunnig personal. Håller inte det de lovar.....

A
Alexander 5 månader sedan
2
Beställning
2
Kundservice
6
Pris
2
Leverans
3
Total
Skulle du handla här igen?

TVBB

Tele2= Urusla

Vet inte vilken gång i ordningen jag nu ringer. Jag har fått nya boxen och det har inte varit annat än strul från allra första gången. Helt miserabelt. Bytt boxen tror två gånger, recboxen lika många och BB-modemet en gång. Nya fel hela tiden.
STOR varning!
Skaffa INTE Tele2

Och som nån tidigare skrivit. Fungerat klockrent mer eller mindre i alla alla år sen början 2000-talet på Comhem/UPC-tiden.

Väntetiderna är timslånga och den så kallade "kundservicen" helt värdelös!

K
Kim 4 månader sedan
2
Beställning
2
Kundservice
2
Pris
2
Leverans
2
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension