Chilimobil Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Chilimobil

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Ms. Kayli Walter
Jag har nyligen skaffat Chilimobil och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Jag valde deras Vinterkampanj som ger mig alltid fri surf för endast 249 kr/månad, vilket är ett fantastiskt pris! Det...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiskt mobilabonnemang med frihet från begränsande gränser

  Jag har nyligen skaffat Chilimobil och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Jag valde deras Vinterkampanj som ger mig alltid fri surf för endast 249 kr/månad, vilket är ett fantastiskt pris! Det finns flera hastigheter att välja på för olika behov och krav. Det bästa av allt är att Viaplay Film & Serier ingår i tre månader gratis. Detta var verkligen den extra bonusen som fick mig att välja Chilimobils abonnemang, eftersom jag älskar att titta på serier och filmer. Jag tycker också om hur enkelt det var att starta mitt abonnemang - det tog knappt någon tid alls! Jag gillade särskilt möjligheten till självbetjäning via en applikation såsom saldoöversikt och betalningar. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Chilimobil till alla som letar efter ett bra mobilabonnemang. Priset är oslagbart, friheten med obegränsad surfmängd är oslagbar.


Andra personer tittade också på