11 företag

Barn & Baby

ReviewsBird

Barn & Baby

Vi har gjort en översikt över alla företag som erbjuder gåvor, leksaker eller förnödenheter till barn och spädbarn. Babykläder, gosedjur, dataspel, dockor, barnvagnar, lego, ja – allt du kan tänka dig! Allt du hittar i butikerna finns också på nätet. Men hur bra är nätbutikerna? Håller baby- och barnbutiker vad de lovar? Läs och skriv recensioner här på ReviewsBird för att underlätta för dig själv och andra!

Följ online-återförsäljare på sociala medier

Online-återförsäljare marknadsför ofta sin försäljning och rabatterade artiklar på Facebook, Instagram och andra sociala mediekanaler. Om du följer några av dina favoritföretag på sociala medier kan du vara en av de första som ser och köper de senaste erbjudandena.

Använda pengarbesparande appar eller plugin-program

Det finns ingen brist på appar eller plugin-program som gör att du kan spara pengar online utan krångel. Några exempel är Honey, Swagbucks, Capital One Shopping och Rakuten. Du kan också leta efter kupongkoder online på webbplatser som RetailMeNot.com och Coupons.com.

Hur får du tillbaka dina pengar från ett onlineköp?

Denna process varierar från återförsäljare till återförsäljare. Vissa kanske vill återbetala dina pengar automatiskt när du rapporterar ett problem med ditt köp; andra kan kräva att du returnerar produkten först. Du kanske inte kan få tillbaka dina pengar alls, särskilt om det är efter återförsäljarens returperiod. Om du köper något som kanske inte fungerar för dig, till exempel kläder, kontrollera återförsäljarens återbetalningspolicy innan du köper.

Hur har internet förändrat shoppingen?

Internet har helt förändrat shoppingupplevelsen. Människor har tillgång till produkter från hela världen. Betalningar är omedelbara och rekommendationerna är skräddarsydda för dina shopping- och surfvanor. Fysiska återförsäljare har varit tvungna att svara genom att lansera webbplatser och förbättra sin personliga kundupplevelse.