Avis Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Avis

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

I
Izabella Wolf
Jag hyrde en bil från Avis för en helg och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Att boka på deras hemsida var lätt och smidigt, samt att de hade tydlig information om priser och villkor. När ja...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt service, kvalitetsbilar till bra priser!

  Jag hyrde en bil från Avis för en helg och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Att boka på deras hemsida var lätt och smidigt, samt att de hade tydlig information om priser och villkor. När jag kom till uthyrningskontoret möttes jag av en vänlig personal som snabbt tog hand om mig. Jag blev imponerad av deras flexibilitet då de hjälpte mig välja rätt modell för mina behov - vilket resulterade i att jag fick en mycket trevlig bil till ett bra pris. Under helgen fungerade bilen perfekt och jag uppskattade verkligen kvaliteten på fordonet. När det var dags att återlämna den fanns det inga problem - allting gick smidigt och stressfritt. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Avis för alla som letar efter högkvalitativa hyrbilar till rimliga priser och med utmärkt service.


Andra personer tittade också på